TKO SE JAVLJA DA IM BUDE ZEC :)

Etiopljani dolaze i na lige u Varaždin

Možda ste propustili Varaždinski polumaraton, a htjeli ste vidjeti novog rekordera staze na djelu? Imate drugu šansu! Naime, gosti polumaratona iz Etiopije u Varaždinu su do kraja tjedna i nastupit će na 8. kolu Ultra lige koje se održava u srijedu i na Cross ligi Drava koja se održava u četvrtak.

U srijedu je na rasporedu ULID utrka na 5.000 m koja se tradicionalno održava u proljeće i jesen na stadionu Sloboda u Varaždinu. Na utrku su pozvani svi, oni koji se redovito natječu ali i oni koji bi se htjeli oprobati protiv Etiopljana. Start utrke je u 18:15 h, a prijaviti se treba do 18 sati. Organizator lige je Triatlon klub 042 Varaždin. (Ponesite šal i rukavice – zbog propuha kod iberrundanja 🙂

Samo dan kasnije, u četvrtak, održava se Cross liga na Dravi u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95. I na toj će se utrci natjecati trkači iz Etiopije i tako na neki način trčanjem završiti svoj dolazak u Hrvatsku. Trčat će se standardne ligaške dužine – 5.600, 2.000 i utrke djece. Start utrka je u 18 sati.

Prognoze vremena su povoljne, neka vas ništa ne spriječi da doživite novi trkački doživljaj!

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz