ZAGREBAČKIM ULICAMA

Granfondo Zagreb – utrka za pamćenje!

Stiže nam je jesen, a s njom polako i kraj sezone cestovnog biciklizma. Želja nam je podsjetiti vas na jedan jedistveni i lijep događaj u našoj metropoli zagrebački GRANFONDO. Drugi po redu GRANFONDO ZAGREB održan je 13. 5. 2018. na ulicama grada Zagreba i okolice.

 

 

Start i cilj utrke bio je na RSC-u Jarun od kuda su natjecatelji krenuli u avanturu dugu 88 i 114 kilometara  – kroz centar grada Zagreba, preko Medvednice, Hrvatskog zagorja te natrag na Jarun. Na startu i cilju utrke u Ulici Hrvatskog Sokola nalazila se expo zona sponzora i partnera, zona okrjepe za natjecatelje te zabavni dio uz DJ-ja i proglašenje pobjednika.

Uz puno truda i lijepo vrijeme te mijenjanje rute u zadnji čas radi nevremena koje je zadesilo Hrvatsko Zagorje večer prije, organizacijski tim uspio je organizaciju održati na visokoj sigurnosnoj i logističkoj razini.

U nastavku nekoliko impresija samih natjecatelja:

“Superrrr!!! Bravo za organizatore, volontere, ali i policajce – nama koji smo dolazili iza 3.30h, od starta su policajci čuda izvodili da samo proletimo kroz raskrižja koja su bila otvorena za promet.”

“Super utrka, trebalo bi više takvih rekreativnih utrka, staza odlično logistički popraćena, označena, zaista lijep sportski događaj i nadam se ako ću bita u mogućnosti da ću i dogodine biti s vama”

“Super organizacija… Čak i za nas “grčevite”, koji smo sat i pol, dva iza pobjednika došli na Jarun, policija i volonteri su bili tamo”

Više informacija o samom maratonu možete pronaći na službenoj stranici ili na Facebooku.

Veselimo se novoj bicklističkoj sezoni i novom izdanju GRANFONDA ZAGREB 2019.!

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz