GRADOM U KRUG

I Matija Kvasina, pobjednik Tour of Croatia, dolazi na biciklistički utrku u Čakovec

Biciklistički klub Puls iz Čakovca, u suradnji sa sponzorima, a povodom obilježavanja Dana grada, u nedjelju 29. 5. 2016. organizira  biciklističku utrka “IV. Velika nagrada grada Čakovca”. Prvi dio utrke rezerviran je za natjecatelje sa licencama, a u drugom dijelu priliku za pokazati snagu i izdržljivost moći će odmjeriti svi zainteresirani građani željni bicikliranja.

Natjecateljske utrke počinju u 10:00 sati kada startaju početnici i kadeti. U 11:15 sati , startaju juniori, žene, i stariji veterani. Najbrža utrka u kojoj startaju elite vozači do 23 godine, juniori i veterani kreće sa startno ciljne ravnine u 13:00 sati.

Kao posebnost ističemo da će u najelitnijoj utrci startati i Matija Kvasina, ovogodišnji pobjednik biciklističke utrke TOUR OF CROATIA 2016. Na startnim listama zabilježene su prijave mnogih vozača iz susjednih zemalja. Tako će nastupiti i vozači iz Slovenije, Madžarske i Austrije.

Nakon održanih natjecateljskih utrka, u 15:00 sati, starta utrka građana. Na utrku se mogu prijaviti svi zainteresirani građani sa bilo kojom vrstom bicikla (osim električnih i električno potpomognutih). Svaki vozač dobiti će elektronički čip za mjerenje vremena. Okušajte se u biciklističkom sportu u kontroliranim uvjetima zatvorene ceste.

Na prostoru utrke biti će organizirana i EXPO ZONA, gdje će izlagati renomirani izlagači iz biciklističke i prateće industrije. Svaki zaljubljenik u biciklizam moći će pronaći ponešto za sebe

U 16:00, u atriju Starog grada Zrinski proglasit će se pobjednici po kategorijama i dodijeliti nagrade. Za svakog vozača sa plaćenom startninom osiguran je topli obrok u restoranu Shamper u Atriju Starog grada. Utrka će se održati neovisno o vremenskim uvjetima.

Pozivamo vas da dođete pogledati  bicikliste u utrkama i nagradite ih svojim navijanjem. Članovi biciklističkog kluba Puls iz Čakovca, zahvaljuju vam na  posjeti, sudjelovanju i podršci.

Zbog svega navedenog, za vrijeme  trajanja utrke vrijediti će posebna regulacija prometa.

Više informacija na službenom webu BK Puls

Karta utrke:

Karta_utrke

BK Puls

Što misliš o temi?