BRŽE, VIŠE, JAČE - UZ TRENERA

Imaš problem s trčanjem? PITAJ TRENERA!

Lijepo je biti u klubu i imati pomoć trenera na svakom treningu. No realnost je sasvim drugačija – većina se trkača snalazi kako najbolje zna, probleme rješava s iskusnijim kolegama ili odgovore traži na internetu. Upravo njima želimo pomoći kroz novu rubriku na portalu – PITAJ TRENERA.

 

Jednom tjedno na pitanja trkača odgovarat će jedan od najboljih hrvatskih trenera trčanja Slavko Petrović. Zadatak vas trkača je da popunite osnovne podatke o sebi i postavite pitanje, a naš je zadatak izabrati zanimljiva pitanja na koje će trener odgovoriti. Na kraju ćemo pitanja i odgovore objaviti kao članak na portalu 3sporta.com.

 

Gdje postaviti pitanje?

Na ovom linku pronaći ćeš kratki upitnik koji trebaš popuniti i poslati pitanje. Sva pitanja su (skoro) anonimna. Ovo “skoro” znači da se očekuje da napišeš svoje ime i inicijal prezimena, ali i to možeš izmisliti ako želiš potpunu anonimnost. Osim toga, treba popuniti osnovne podatke, dob, visinu, težinu i slično, sve u svrhu što kvalitetnijeg odgovora.

U upitniku ne prikupljamo nikakve osobne podatke (mail, broj telefona i slično), pa nema nikakvog straha od narušavanja privatnosti.

 

Kada počinjemo?

Odmah! 🙂 Upitnik je dostupan na ovom linku, čekamo tvoje pitanje!

 

Tko je Slavko Petrović?

Rođen je 1980. godine u Zagrebu. Atletiku, srednje i duge pruge, počeo je trenirati 1992. godine. Bio je dugogodišnji reprezentativac i sudionik velikih natjecanja (Mediteranske igre, Univerzijada, Europsko prvenstvo…). Još uvijek je aktualni rekorder hrvatske na 10.000m i 10 km. Nakon završetka atletske karijere, kao viši sportski trener počinje raditi u atletskim klubovima Zagreb i Svetice. Trenirao je i trenira mnoge hrvatske rekordere i reprezentativce koji su bili sudionici mnogih velikih natjecanja (Lisa Nemec, Nikolina Stepan, Matea Parlov, Kristina Božić, Zoran Žilić, Danijel Fak, Nikola Mikulić, Karlo Sušilović i još mnogi drugi). Zadnje dvije godine glavni je trener u “Akademiji trčanja Slavko Petrović” gdje trenira početnike ali i one koji žele postići malo zapaženije rezultate.

Posjeti…

Web stranica Brooks Akademije trčanja Slavko Petrović
Facebook stranica Brooks Akademije trčanja Slavko Petrović

 

Nema postova za prikaz