Kreativni natječaj: BICIKL POD BOR
Kreativni natječaj: BICIKL POD BOR!

 

Portal 3sporta.com i Huni bike shop raspisuju kreativni natječaj BICIKL POD BOR. Cilj je prikupiti što više radova na temu “JA i moj BICIKL” koji će nakon završetka natječaja biti objavljeni u e-knjizi istog naziva.

U natječaju mogu sudjelovati svi radovi na zadanu temu koji se mogu predstaviti u elektroničkom obliku e-knjige; znači možete tekstom opisati neki svoj doživljaj (do 2 kartice teksta), poslati fotografiju, crtež, recitaciju  Smile i slično.

Nagradni natječaj BICIKL POD BOR odvijat će se na Facebook stranici 3sporta.com portala facebook.com/3sporta i na samom portalu. Dakle, preduvjet za sudjelovanje je Facebook account.

Huni bike shop, kao glavni sponzor kreativnog natječaja, osigurava vrijedne nagrade – glavnu nagradu bicikl Hai Bike Rookie 26 u vrijednosti više od 2.000 kn i 9 utješnih nagrada u obliku raznih biciklističkih sitnica.

 

Kako do nagrada?

Dijelimo 10 nagrada – glavnu i 9 utješnih. Do nagrada se dolazi vrlo jednostavno, dovoljno je na zid facebook stranice 3sporta postaviti ranije spomenuti sadržaj i skupljati lajkove. Pri tome je obavezno da svi koji sudjeluju u nagradnoj igri (i oni koji sadržaj postavljaju i oni koji lajkaju) prvo moraju lajkati 3sporta stranicu. Natjecatelji koji to ne učine neće sudjelovati u raspodjeli nagrada. Na natječaj se može prijaviti samo originalni uradak osobe koja ga prijavljuje. Bilo kakva povreda ovog pravila vodi do automatske diskvalifikacije. Znači, tekst ili fotografija moraju biti autorski rad osobe koja ga prijavljuje.

Jedna osoba u nagradnom natječaju može sudjelovati s više autorskih radova, ali samo onaj s najvećim brojem lajkova ulazi u izbor za nagrade.

Prva faza natječaja traje od trenutka objavljivanja, do 23. prosinca 2011. u 20 sati kada se zaključuje “glasanje-lajkanje” i objavljuje 10 finalista koji su skupili najveći broj lajkova. Tih 10 finalista sigurno dobivaju jednu od nagrada. Glavnu nagradu BICIKL dobiva jedan od 10 finalista prema izboru komisije koja će ocjenjivati radove prema kriteriju kvalitete, kreativnosti, pismenosti itd.

Ime dobitnika/dobitnice glavne nagrade biti će objavljeno na Božićno jutro (sneno i mutno :).

Tko sve može sudjelovati u kretivnom natječaju?

Na natječaju mogu sudjelovati SVI, osim zaposlenika 3sporta.com i Huni bike shopa i članova njihovih obitelji. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju sudionici daju pristanak da se njihov autorski rad objavi u e-knjizi “JA i moj BICIKL” i koristi na portalu 3sporta.com.

Kratke upute za sudjelovanje:

1.    lajkate 3sporta Facebook stranicu (facebook.com/3sporta)
2.    na zid Facebook stranice 3sporta postavite svoj autorski rad
3.    pozovete prijatelje da lajkaju 3sporta stranicu
4.    pozovete prijatelje da lajkaju Vaš uradak
5.    čekate nagradu 🙂

 

Budite kreativni i zabavni i SRETNO SVIMA!
P. S. Ukoliko je potrebno bilo što pojasniti, postavite pitanje na forumu.- Marketing -

Nema postova za prikaz