BEŽI FORREST, BEŽI FORREST...

Mini Forrest Gump u Krapini

U Krapini se povodom Europskog tjedna kretanja u srijedu 21. rujna 2011. održava zanimljiva utrka – Mini Forrest Gump. Cilj je pretrčati što više krugova od 1 km unutar vremenskog limita od 3 sata. Donosimo najavu utrke.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom (kao gledatelj ili sudionik) uveličate našu utrku koja će se odvijati u Krapini u srijedu, 21. rujna 2011. Europskog tjedna kretanja. Startnina nema, odnosno sudjelovanje je besplatno. 

Utrka se odvija u dva termina, jutarnjem i poslijepodnevnom – prvi start je u 10:00 sati, a utrka traje do 13:00, a drugi je u 17:00 i traje do 20:00. Prijave će početi pola sata prije starta na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini.

Staza za trčanje ili hodanje postat će ulica Ljudevita Gaja (od kuće Jurman) – Trg Ljudevita Gaja – Magistratska Ulica (do salona – teretane Kompa). Spomenute ulice će biti zatvorene za promet automobilima za vrijeme trajanja utrka. Duljina staze u jednom smjeru je cca 500 metara.

Utrka nije posve natjecateljskog karaktera pa se ne mjeri vrijeme već ukupni broj pretrčanih krugova u zadanom vremenu – jedan krug cca 1 kilometar.  Cilj je dakle istrčati ili prehodati što veći broj krugova u zadanom vremenu. Na oba okretišta će biti okrijepa (piće i voće), a podjela priznanja, diploma i medalja za najuspješnije će biti na trgu Ljudevita Gaja nakon  završetka utrke, kada ćemo se potruditi svim trkačima osigurati pizzu i priznanje za sudjelovanje. 

Molimo Vas da ako ste u mogućnosti najavite svoj dolazak na mobitele 098 837 963 ili 092 163 6008 ili na mail vjesku@gmail.com gdje možete saznati i detalje o utrci, a detalje o udruzi “Pokreni se” možete saznati na www.pokreni-se.hr .

Radujemo se vašem dolasku!

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz