TRIATLON U KOPRIVNICI

Najava 1. Belupo triatlona

Na Šoderici pokraj Koprivnice u subotu, 22. kolovoza 2015. održat će se 1. Belupo triatlon. Triatlon organizira ekipa skupljena oko koprivničkog triatlonca Denisa Pleše s njegovim trenerom Alenom Maroševićem, Sportska udruga „Veliko srce“ Koprivnica i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

1. Belupo triatlon je zamišljen kao nastavak nekadašnjih triatlona na Šoderici s ciljem popularizacije ovog sporta na području Koprivničko-križevačke županije te kao moguće postavljanje temelja za osnivanje novog triatlonskog kluba. Cilj događanja je sakupiti što veći broj natjecatelja – od iskusnije triatlonske ekipe pa sve do rekreativaca koji će pokušati završiti svoj prvi triatlon u životu.

Natjecat će se u malo modificiranom supersprint triatlonu (250 m plivanja, 10 km bicikla i 2,5 km trčanja). Pozvani su svi rekreativci, plivači, trkači, biciklisti da dođu i  iskušaju se u ovom brzom, zabavnom i sve popularnijem sportu. Pozivaju se i iskusniji triatlonci da dođu i isprobaju novu stazu i upoznaju se s ljepotama koprivničke Podravine.

Za sudjelovanje na triatlonu dovoljno je imati više od 16 godina (maloljetni sudionici uz prisustvo roditelja) i vlastiti cestovni ili brdski MTB bicikl te biciklističku kacigu! Cesta neće biti zatvorena za promet i natjecatelji su se dužni pridržavati prometnih pravila, te na utrci nastupaju na vlastitu odgovornost. Za sve natjecatelje su osigurane finišerske medalje, okrjepa i obrok.

SATNICA UTRKE 22. 8. 2015.: 

8:30 – 9:15 – dolazak, prijave i podizanje startnih brojeva
09:45 – start utrke
11:00 – predviđeni završetak utrke
12:00 –proglašenje pobjednika i podjela nagrada

Startnina : 50 kn – uplaćuje se na dan utrke.

U organizaciji triatlona pridružili su se uz organizatora i suorganizatora, za sada Belupo iz Koprivnice, Matis iz Sračinca (uvoznik za Felt i The North Face za Hrvatsku) te  Aquaterra lake resort sa Šoderice, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, a Radio Drava i Koprivnica.net kao medijski pokrovitelji.

Sve informacije dostupne su na facebooku organizatora https://www.facebook.com/events/722152791241397/. Predviđa se nastup 50-tak triatlonaca – svoj dolazak najavili su triatlonci iz Varaždina, Zagreba i Međimurja.

Predprijave i dodatne informacije na mail: amarosev@gmail.com ili Facebook: Alen Marosevic.

Ukoliko pomalo trčite, plivate, rekreativno biciklirate s ekipom nemojte propustiti ovu priliku i završite svoj prvi triatlon u životu! Nadamo se da će nas lijepo vrijeme pratiti, ali utrka će se održati bez obzira na vremenske prilike!

Dobro došli!

Autor: Promo

Nema postova za prikaz