KOMM MIT NACH VARAZDIN!

Najava 1. Triatlona Varaždin

U Varaždinu na Aquacityu će se u nedjelju 26. lipnja 2011. održati 1. Triatlon Varaždin. Ovu humanitarnu triatlon utrku organizira Triatlon klub 042 Varaždin u suradnji s Hrvatskim triatlon savezom i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Utrka se boduje za Kup Hrvatske. Dio prihoda od utrke donira se Centru Tomislav Špoljar u kojem se školuju djeca s poteškoćama u razvoju.

Utrka spint triatlona sastoji se od 750 m plivanja u jezeru na Aquacityu, vožnje bicikla 20 km i 5 km trčanja. Ova je utrka namijenjena “ozbiljnijim” natjecateljima i imat će pravi natjecateljski karakter. Za razliku od nje, utrka supersprint (na upola kraćoj stazi – 375 m plivanja + 10 km bicikla + 2.5 km trčanja) je namijenjena mlađim uzrastima i rekreativcima. Dužina utrke omogućava svakom rekreativnom sportašu iz bilo kojeg sporta da utrku završi i obogati se za jedno novo iskustvo.

 

 

Prijave za utrku obavljaju se od 8:00 sati pored boćališta na Aquacityu, a start prve utrke, aquatlona za djecu je u 10:00 sati, a start supersprint triatlona (triatlona za sve) je u 11:00 sati. Start glavne utrke, sprint triatlona, je u 13:00 sati.

 

STAZA UTRKE:

Pozivamo sve rekreativce da se natječu, a Varaždinke i Varaždince da podrže triatlonce svojim navijanjem.

Više informacija može se pronaći na internet stranici organizatora Triatlon kluba 042 – www.tk042.hr.

Raspis utrke

Propositions ENG

Autor: Zvonimir Mikašek

Nema postova za prikaz