MOSLAVINA VAS ČEKA

Najava 12. međunarodne utrke Voloderska jesen

Pozivamo Vas na jednu od najpopularnijih atletskih utrka cestovnoga trčanja na moslavačkom području i puno šire koja je nakon održavanja tijekom osamdesetih godina prošloga stoljeća, kada je bila jedna od najpopularniji utrka bivše Juge, 2010. godine ponovno postala sastavni dio programa manifestacije „Voloderska jesen“ i koja će se ove godine održati u nedjelju 09. 09. 2012. u 10 h.

Međunarodna utrka „Voloderska jesen“ ima  službene  karakteristike jer ju je HUCIPT uvrstio među  23 najbolje utrke cestovnog trčanja  u Hrvatskoj  u kupu i ligi  što utrci daje višu službenu dimenziju na razini cijele Hrvatske za razliku od drugih sličnih događaja u našem gradu i okolici, jer biti u kupu Hrvatske HUCIPT-a među najboljima utrkama i maratonima Hrvatske za organizatore iste je velika čast, ali također obaveza i dužnost da se ista organizira na najvišoj mogućoj razini.

Petnaest kilometara dugu međunarodnu atletsku utrku ove godine organiziraju Sportska Udruga „Moslavina u pokretu“ Kutina i Udruga „Voloderska jesen“ zajedničkim snagama čime žele povećati masovnost utrke i privući što više običnih građana/rekreativaca/sportaša sa područja Kutine i Moslavine, ali i maratonaca iz cijele Hrvatske kao i  jakih  međunarodnih atletičara iz različitih zemalja pa i kontinenata koji samim dolaskom u Kutinu i Voloder, ali i cijeloj  Moslavini čine veliku međunarodnu, sportsku, medijsku i turističku  promociju.

NAGRADE:
Natjecatelji koji se prijave i otrče utrku dobit će velike spomen medalje, majice sa logom utrke,najbrži trkači bogate novčane nagrade, a nakon  proglašenja pobjednika uz svečani ručak za sve sudionike utrke bit će organizirana tombola sa lijepim nagradama za sve natjecatelje utrke. Uz sve to najbrži domaći trkač i trkačica sa područja grada Kutine i općine Popovača bit će novčano nagrađeni s 200 kuna,a od ove godine uvodimo i novitet da će najhrabriji  trkač-ica/početnik  po izboru organizatora utrke dobit  poseban pehar za  heroja  i heroinu  utrke „Voloderska jesen 2012“!!!! Uz sve to imamo još za podijeliti pehare za najmlađega i najstarijega učesnika utrke!

Ovo je jedinstvena prilika za sve građane, rekreativce, sportaše  iz  Kutine, Volodera, Popovače i čitavog moslavačkog kraja  i cijele Hrvatske a i šire, da se prijave, trče i okušaju se u utrci s najboljima dugoprugašima i maratoncima iz Hrvatske, Europe i svijeta, te na taj način budu dio velikog atletskog i trkačkog spektakla zato  prijavite se  i  dođite trčite utrku Voloderskih jeseni, a nakon utrke ugodno se zabavite na Voloderskim jesenima uz koncert najboljih Hrvatskih tamburaša(Zlatni dukati), izložbe, folklorne nastupe, lunapark i još mnogo toga što nudi manifestacija  Voloderske jeseni.

Start utrke je u Kutini u 10 sati, a prijave za utrku se zaprimaju najkasnije do 07.09.(petak) kod direktora utrke Danijel Kepe, na e-mail adresu danijel.kepe2@sk.t-com.hr ili broj mobitela 098/ 446- 419.

Glavni pokrovitelji i domaćini međunarodne utrke  KUTINA-VOLODER „Voloderska jesen“:
Grad Kutina, Turistička zajednica grada Kutine, ZŠU grada Kutine i „Voloderske jeseni“.

 

Veselimo se Vašem dolasku…


Mogućost smještaja:

obavezno rezervirati ranjie jer su smještajni kapaciteti popunjeni dosta unaprijed radi održavanja Voloderskih jeseni.

Seoski turizam Sambolek
Adresa: Veliki Borik bb, Voloder
Telefon: 044 650 014
GSM: 098 349 761, 098 317 285

KOSEC-SOBE
Adresa: Crkvena 60, Kutina
GSM: 091 5649515
www.sobe-kosec.hr

UTO Trem
Adresa: Radićeva 174, Kutina
GSM: 098 9155 202

Autor: Danijel Kepe

- Marketing -

Nema postova za prikaz