UHVATI SVINJU!

Najava 16. GARMIN Sljemenskog maratona

S najviše točke Medvednice, ispod TV tornja, 12. srpnja 2015. krenut će još jedno, šesnaesto izdanje GARMIN Sljemenskog maratona. Nešto asfalta, nešto stuba, nešto planinarskih staza, a najviše od svega uzbrdice i nizbrdice, to je ukratko opis staze od 14 km koju će maratonci morati prijeći tri puta.

Ovo je najzahtjevniji maraton u Hrvatskoj, a zbog konfiguracije terena i prava brdska utrka. Start i cilj su na Sljemenu, na 1.031 metar nadmorske visine, a najniža točka je Srnec na 648 metara nadmorske visine.

Upravo radi zahtjevnosti utrke, organizatori iz AK Sljeme i ove godine nude mogućnost trčanja cijelog maratona (3 kruga od 14 km), trčanje štafeta, trčanje samo jednog sljemenskog kruga od 14 km, a za početnike i mlađe kategorije tu je Mali sljemenski krug od 4 km.

Kao i uvijek, organizatori pripremaju izvrstan startni paket u kojem je majica i pojas za startni broj, a sve koji završe utrku čekaju i atraktivne finišerske medalje. Prijave su u tijeku, a sve detalje oko utrke pronađite na izvrsnoj web stranici utrke.

Ovako je bilo prošle godine

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz