KRUŽITE LABINOM

Najava 17. Atletske utrke Grada Labina

U subotu 17. kolovoza 2013. u Labinu se održava tradicionalna 17. Atletska utrka Grada Labina. Organizatori su Grad Labin, Triatlon klub “Albona extreme” i Savez sportova Grada Labina, a pokrovitelji Grad Labin i Turistička zajednica Grada Labina.

Održati će se dvije utrke – dječja utrka duljine 2,1 kilometar – jedan krug te glavna utrka duljine 8,4 kilometra – četiri kruga po 2,1 kilometar. Start dječje utrke je u 17.30, a u 18.00 start glavna utrka.

Za dječju utrku se ne plaća startnina, a za glavnu utrku iznosi 50,00 kuna. Ukupni pobjednici dječje i glavne utrke za prva tri mjesta bit će nagrađeni peharima, a medalje dobivaju tri prvoplasirana po kategorijama. Za glavnu utrku novčane nagrade za prvo mjesto iznose 500,00 kuna, drugo mjesto 300,00 kuna te treće mjesto 200,00 kuna, u muškoj i ženskoj konkurenciji. U dječjoj utrci svi natjecatelji dobiti će spomen medalju za učestvovanje. Svima koji izvrše predprijave do 14. kolovoza biti će osigurane majice i topli obrok, a onima koji se prijave kasnije ili na samom startu utrke, majice ne osiguravamo.

Više saznajte u raspisu.

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz