MEMORIJAL MARIJANA PEDIŠIĆA

Najava 17. Zagreb opena

Triatlonska sezona već se naveliko zahuktala i ni jedan vikend ne prolazi bez sportskih događanja. Nakon Triatlona Varaždin i PH u Aquatlonu u Rovinju, pozivamo vas na 17. Zagreb open, Memorijal Marijana Pedišića.

Natjecanje organizira Triatlon klub Zagreb u nedjelju, 7. srpnja 2013. Mjesto radnje je već tradicionalno zagrebački Jarun. Ove godine organizirano je nekoliko disciplina, pa se prijaviti mogu apsolutno svi: od onih najmlađih i apsolutnih početnika, do pravih triatlonaca. Tu su Olimpijski triatlon, koji je ujedno pojedinačno Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo grada Zagreba; zatim Supersprint triatlon, koji se boduje za kup Hrvatske, a ujedno je i Prvenstvo grada Zagreba i aquatlon za one najmlađe. Ove godine novost je ”be a hero” utrka, koja je zamišljena kao X triatlon ili X duatlon za početnike, tj. građanstvo.

Za sve natjecatelje organizirana je okrepa, ručak nakon natjecanja i pravo sudjelovanja u tomboli s vrijednim nagradama. U cilju možete iskoristiti tuš i masažu, a u organizaciji Klinike za kožne i spolne bolesti KBC ”Sestre milosrdnice”, za sudionike Olimpijskog triatlona i Supersprint triatlona obavljat će se besplatni dermatološki pregledi.

Sve detalje o pojedinim disciplinama, satnici i prijavama, te raspis utrke možete naći na stranici organizatora Triatlon klub Zagreb, a ako se još nećkate oko dolaska, pogledajte kako je bilo prošle godine.

Povedite navijače i dobru volju i – vidimo se na Jarunu!

Raspis utrkeAutor: Majda Horvat

Nema postova za prikaz