NAJVEĆA UTRKA U HRVATSKOJ

Najava 23. Zagreb maratona

Već tradicionalno sredinom listopada, u Zagrebu se održava najveća i najposjećenija dugoprugaška utrka u Hrvatskoj – Zagreb maraton. Utrka koja se održava po 23. put, ove će se godine održati 12. listopada, a svojom će formom biti uglavnom jednaka prošlogodišnjoj.

Trkačice i trkači moći će se natjecati na maratonu (42.2 m), polumaratonu (21.1) i utrci na 5 km, a kvalitetna organizacija i bogati nagradni fond su zajamčeni. Prošle je godine na polumaratonskoj utrci nastupilo 1.200 trkača, na maratonu 300, dok je na utrci građana na 5 km ulicama Zagreba trčalo oko 7.000 rekreativaca.

Prijave za utrku su u tijeku, do 1. listopada polumaratonci i maratonci mogu uplatiti startninu po povoljnijoj cijeni od 150 kn. Od 1. 10. do 5.10, kada se prijave zatvaraju, startnina će biti 200 kn. Za ovaj iznos, uz organizaciju utrke, svi koji prođu ciljem kući će ponijeti lijepu učesničku medalju, a u paketu za sudionike još je i majica te topli obrok nakon utrke. Startnina za utrku građana je 20 kn za koju, uz sudjelovanje na utrci, trkačice i trkači dobivaju majicu.

 

Mi s 3sporta i ove ćemo godine utrku popratiti velikom foto galerijom i video prilogom.

 

Više informacija o utrci saznajte na službenoj stranici Zagreb maratona.

Ovako je bilo prošle godine

 

Video iz 2013. godine:

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz