KOMM MIT NACH VARAŽDIN

Najava 34. Novogodišnje utrke Varaždin

Ovo je događaj za, baš ono, PRAVE trkačice i trkače, događaj koji ne propuštaju oni kojima trčanje znači puno više od brojeva kilometara i rezultata. Ti će ljudi započeti novu godinu onako kako najviše vole – utrčat će u nju.

Ovako bi se ukratko mogla najaviti najspektakularnija utrka u Hrvatskoj, 34. Novogodišnja utrka u Varaždinu. Najspektakularnija najviše zbog vatrometa, najveselije publike, najbučnijih zvučnih kulisa i najposebnijeg vremena kada se trči. Start utrke događa se točno u ponoć, odbrojavanje do Nove godine zapravo je odbrojavanje do starta, a signalni pištolj je nepotreban – “artiljerija” petardi ovaj posao odrađuje puno bolje Smile.

Nakon starta trči se ulicama grada Varaždina, muškarci trče 2 kruga od cca 3.000 m, a žene jedan takav krug. Startnine nema, a oni najbolji će podijeliti pehare i novčane nagrade. Svi sudionici utrke dobivaju spomen diplomu i majicu poslije završetka utrke.

Više infomacija o prijavama u prilogu, a treba samo spomenuti da se prijaviti može i prije same utrke (do 23 sata) u Kinu Gaj u Varaždinu.

Sretno vam novo trkačko leto!

Raspis utrke

Autor: 3sporta; foto: Marathon 95

Nema postova za prikaz