LIJEPA UTRKA U PREDIVNOM AMBIJENTU

Najava 39. Kastafskog krosa

Atletski klub Maraton-Kastav organizira 39. Kastafski kros koji će se održati u subotu 7. lipnja 2014. godine. Osim glavne utrke na 13.5 km, održat će se i utrka za rekreativce na 6 km te utrke za školsku djecu.

Radi se o zgodnoj utrci s dugom tradicijom, koja na žalost ne dobiva zasluženu pažnju domaće trkačke javnosti. Utrka ima sve – prekrasnu stazu, odličnu okrijepu i ručak nakon trčanja, lijepe majice i solidne nagrade (čak i novčane).
 
Većina staze u duljini od 13,5 km ide kroz kastavsku šumu, stazu pokriva debela hrastova hladovina, tako da je trčanje izuzetno ugodno unatoč zahtjevnim uzbrdicama i nizbrdicama po makadamu. Sresti vjevericu, srnu, pa čak i vepra nije ništa neobično, ali pred topotom trkača šumske zvjerčice uglavnom se miču s puta!
 
Sve u svemu, jedan prekrasan dan u prirodi, utrka, druženje s dragim ljudima i ručak na Vidikovcu s kojeg puca prekrasan pogled na Opatiju, Kvarnerski zaljev i otoke Krk i Cres – nešto je što svakako vrijedi više od 70 kn koliko iznosi startnina.
 
Dođite!
 
 
 

Autor: Igor Malešević

Nema postova za prikaz