PROBAJTE TRIATLON!

Najava 5. Divljeg triatlona Prelog

U Prelogu će se u nedjelju 2. kolovoza 2015. u organizaciji DŠR “Sportikus” po peti put održati Divlji triatlon amaterskog karaktera s početkom u 9:30 sati. Pozivaju se svi ljubitelji triatlona i sporta općenito na utrku.

Supersprint triatlon utrka je namijenjena rekreativcima, triatlonskim početnicima. Mjesto održavanja je Šoderica Cirkovljan i Marina Prelog, a natjecateljske dionice se sastoje od 375 m plivanja, 10 km bicikla i 3 km trčanja. Na prošlogodišnjem triatlonu se okupilo 37 natjecatelja i natjecateljica od kojih se 14 prvi put okušalo u triatlonu i uspješno završilo utrku. Upravo to je i cilj ovog projekta da se što više rekreativaca ohrabri i upozna sve čari triatlona.

Utrka je otvorena za sve (licencirane natjecatelje, rekreativce, nelicencirane natjecatelje i strane državljane). Cesta nije zatvorena za promet i natjecatelji su se dužni pridržavati prometnih pravila. Organizator ne odgovara za izgubljene stvari niti za štetu nastalu na opremi natjecatelja. Muška i ženska utrka nisu odvojene.

Obavezna je upotreba kacige na biciklu. Svaki natjecatelj je obavezan nositi majicu tijekom vožnje bicikla i trčanja. Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Registracija i podizanje startnih brojeva može se obaviti na dan utrke od 8:30 do 9:15 sati. Start i cilj su na Šoderici Cirkovljan, a startnina je 30 kuna. Za sve natjecatelje je osigurana okrepa, medalje i obrok nakon utrke.

Kontakt: 

DŠR “Sportikus”
Krešimirova 30, 40323 Prelog
Predsjednik : Damir Žegarac
Mob: 098/597-647
E-mail: damirzegarac61@gmail.com

Autor: Damir Žegarac

Nema postova za prikaz