HRVATSKA, MAĐARSKA, SLOVENIJA

Najava BRM Prelog 200

Biciklistički kilometri su se ove godine već nakupili (za one koji redovito voze) pa je možda ovo i idealno vrijeme za malo duži pothvat – 200 “austrougarskih” kilometara. Ovo nije utrka, ovo je vožnjica! 😉

Brevet BRM Prelog organizira MBK Mura, a održat će se 21. rujna 2013. Start je 8 h ispred hotela Panorama na Dravskom jezeru u Prelogu.

OPIS: Staza vodi preko graničnog prijelaza Goričan u Mađarsku kroz Letenye i Bazakerettye do Lenti gdje prelazimo u Sloveniju. Ubrzo nakon prijelaza se odvajamo lijevo uzbrdo na Dolgovaške (Lendavske) Gorice na čijem je vrhu 1. kontrolna točka na 77.kilometru. Nakon kratkog strmog spusta smo u Lendavi i uskoro natrag u Hrvatskoj preko graničnog prijelaza na Muri kod Murskog Središća.

U Štrigovu na 2. kontrolnu točku stižemo ubrzo, nakon samo 24 kilometara od prethodne točke. Popnemo se na Banfi i opet prelazimo granicu u Sloveniju, te se preko Jeruzalemskih gorica spuštamo do Drave kod Ormoža.

Ovdje napuštamo Sloveniju i ulazimo u Hrvatsku preko mosta na Dravi. Nastavljamo prema jugu uzduž Viničkog gorja do 3. kontrolne točke kod dvorca u Maruševcu. Dalje slijedimo dolinu Bednje sve do 4. kontrolne točke u Presečnom, preko mosta na Bednji.

Valovitim terenom Topličkog gorja obilazimo Varaždinske Toplice i preko brijega se spustimo u Jalžabet. Do cilja nam ostaje tek kojih 15-tak kilometara podravske ravnice.

Mogućnost smještaja / noćenja u hotelu. Popust za učesnike -15% od redovnog cijenika.  http://panorama.dg-sport.com/cjenik/?lang=en

Tuširanje gratis za učesnike u prostorijama sportske dvorane.

PRIJAVE / REGISTRATION / REGISZTRÁCIÓ:

Startnina iznosi 70 kuna (10 EUR) i plaća se na startu.
Ukoliko se želi i medalja ista se plaća 70 kn nakon završenog breveta (zaokružiti na kartonu).Ona se dobiva kasnije poštom na kućnu adresu.
Od osobnih dokumenata je dovoljna osobna iskaznica ne starija od 2003.

Prijaviti se možete zaključno do 19.09.2013. do 23.59 h
U prijavi navedite: ime i prezime, adresu, godinu rođenja, e-mail, adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu.

prijave na e-mail info@mbk-mura.hr  ili  ovdje / itt / here.

Više o brevetu pročitajte ovdje.

Autor: MBK Mura

Nema postova za prikaz