TRČANJE JE IN - DOBIVAMO I SPECIJALIZIRANI DUĆAN

Najava cestovne atletske utrke Run & Trek 5K by Centar Kaptol

Cestovna atletska utrka povodom otvorenja prve specijalizirane prodavaonice za trčanje u Hrvatskoj, “Run & Trek” održat će se u subotu 13. rujna 2014. u prostorima Centra Kaptol i okolnim ulicama.

Start utrke: 11:00 h

Duljina: 5 km – dva kruga po 2,3 km i još 400 m do cilja. Start utrke je ispred zapadnog ulaza u Centar Kaptol (Tkalčićeva), trči se oko Centra Kaptol po Novoj Vesi do Gupčeve zvijezde pa nazad Medvedgradskom. Tako dva kruga i onda još oko Centra Kaptol. Cilj je na istočnom ulazu u Centar Kaptol (Nova Ves).

Startnina: 20,00 kn

Prijave se obavljaju putem sustava racebase.hr ili u prodavaonici „Run & Trek“ u Centru Kaptol. Prijave su preko racebase.hr moguće do 12. 9. 2014. u ponoć, a u prodavaonici do 1 sat prije utrke. Brojevi se podižu u prodavaonici od srijede, 10. 9. 2014. Uplata startnine prilikom podizanja startnih brojeva.

Za sve natjecatelje je predviđena okrepa nakon završene utrke.

Svi prijavljeni natjecatelji ostvaruju poseban popust na sve proizvode u „Run & Trek“ prodavaonici koji nisu na sniženju.

Predviđene su nagrade za petero najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj kategoriji.

Nakon utrke je tombola iznenađenja za sve natjecatelje te ugodno druženje. Kao posebna gošća, pridružit će nam se i naša najbolja maratonka, četvrta s europskog prvenstva – Lisa Christina Nemec (još uvijek poznatija kao Stublić)!

Za sve natjecatelje je organiziran prostor za presvlačenje prije i nakon utrke, te čuvanje stvari dok utrka traje. Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost!

 

Službena stranica

 

Karta:

 

 

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz