OD KUTA DO KUTA HRVATSKE

Najava drugog izdanja ultra maratonske biciklističke utrke kroz Hrvatsku – HARD CRO 2017

Kroz četiri kuta Hrvatske za 5 dana, 100 vozača, solo ili u paru i bez pratnje. Samo oni koji završe utrku u zadanom vremenu zaslužit će titulu “HARD CRO finišer.”

 

Utrka starta na jugu u Moluntu 19. 6. 2017. i završava na istoku u Iloku. Natjecatelji moraju proći dvije kontrolne točke. Prva je na zapadu u Savudriji, a druga na sjeveru, LifeClass Terme Sveti Martin.

HARD CRO 2016 utrka pokazala se izuzetno uspješnim projektom, jedina je takve vrste u Hrvatskoj i nailazi na velik interes biciklista raznih profila te kod sve veće publike, kako u državi tako i u inozemstvu. Format utrke ostaje isti, vozači su potpuno autonomni, sami biraju svoju rutu, moraju u zadanom roku proći kontrolne točke i stići na vrijeme u cilj kako bi se izborili na ljestvici ukupnog poretka u pojedinim kategorijama.

Prosječna duljina rute je oko 1400 km s prosječnih 13000 m visinske elevacije, ukoliko se prelazi prijevoj Učke u oba smjera. Uvedene su tri nove kategorije: muški parovi, ženski parovi i mješoviti parovi. Registracije su otvorene od 15. 2. 2017 do 25. 4. 2017., broj prijava je limitiran na ukupno 100 natjecatelja (solo i parovi). Natjecatelji se prate putem GPS uređaja, tako i publika može pratiti utrku u realnom vremenu.

Organizator utrke je Biciklistički klub Samo Sport, a pokretači koji stoje iza projekta su direktor utrke KOrnel Boros i Ivan Rogić. Ove godine za cilj imaju privući još veći broj natjecatelja iz inozemstva. Sve više se prepoznaje potencijal utrke što ih motivira da budu bolji iz godine u godinu, a u narednim izdanjima plan je privući i najveća imena sporta.

HC_logo_white_blue copy

Pratite #HARDCRO2017 utrku i na službenoj Facebook stranici, a više informacija možete potražiti putem emaila info@hardcro.com, na broju telefona +385 91 292 0691 te putem službene internetske stranice www.hardcro.com.

IMG_20160620_095544723_HDRPR

- Marketing -

Nema postova za prikaz