POČETAK TRIATLON SEZONE

Najava drugog triatlona Marco Polo Challenge

Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu. Za vas smo pripremili natjecanje u sprint triatlonu za profesionalce, koje se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova prava sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28. travnja 2012. ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.

Korčula je više puta proglašavana najljepšim otokom na Jadranu. Tako je prošle godine u britanskom Guardianu proglašena najboljim jadranskim otokom za kulturu, a nedavno je u britanskom Mirroru objavljena reportaža o Korčuli.

Prelijepa Korčula i ove godine će ugostiti vrhunske hrvatske triatlonce, a među njima su i prošlogodišnji pobjednici Marco Polo Challengea, Sara Vilić i Dejan Patrčević.  Na službenoj stranici natjecanja možete pogledati sve dosad prijavljene sudionike, gdje se svi zainteresirani mogu i prijaviti za utrku.

Prijava natjecatelja na licu mjesta i podizanje startnih brojeva započet će 27. travnja u popodnevnim satima, nakon čega će natjecanje biti službeno otvoreno pozdravnom riječi predstavnika grada i organizatora. Natjecanja će početi 28. travnja u 9 sati otvaranjem Zone izmjene smještene u samom centru grada Korčule. Program čitave manifestacije možete pronaći na službenoj stranici natjecanja.

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz