NAKON FEŠTE TRKAČKA FEŠTA

Najava DuRun 10K novogodišnje utrke

Postoji li ljepši način od početka Nove 2016. od utrke na 10 km u jednoj od najpoznatijih svjetskih destinacija – Dubrovniku? Sa startom na Stradunu 1. siječnja 2016. u 14.00 sati kreće 2. DuRun 10K – novogodišnja atletska utrka ulicama Dubrovnika.

Kao i prošle godine, kada je trčalo 150 natjecatelja iz 25 zemalja i s tri kontinenta, trče se dva kruga po 5 km. Staza je prekrasna, sve počinje i završava na Stradunu unutar povijesnih zidina, a cijelom stazom se pruža prekrasan pogled ili na staru gradsku luku i sam Grad i na otok Lokrum. Prijave su već otvorene na http://www.durun10k.com/prijave/ pa požurite!

Osigurane su bogate nagrade s naglaskom na domaće trkače, atraktivan startni paket, a sam Grad Dubrovnik pobrinuo se za dobru zabavu i doček Nove godine kao i uvijek do sad. Nema ništa ljepše od dobrog novogodišnjeg provoda na Stradunu – prvo u noćnom izdanju, veselo i raspjevano, a onda, kad se svi dobro naspavaju i u dnevnom izdanju, veselo i rastrčano.

Ove godine organizator se pobrinuo i za organizirani prijevoz iz unutrašnjosti te smještaj u Dubrovniku, te ćete o toj i svim budućim informacijama o samoj utrci biti obaviješteni na službenoj stranici organizatora www.durun10k.com

U međuvremenu pogledajte kako je bilo prošle godine:

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz