ČETIRI ČLANA U EKIPI

Najava Ekipne utrke u Dubrovniku

Atletski klub Dubrovnik u suradnji sa Dubrovnik Run i Savezom Sportova Dubrovnik organiziraju ekipnu utrku na koju se mogu prijaviti svi zainteresirani građani, a najkasnije do petka 30. siječnja u 13:00h.

Utrka  se održava povodom nadolazeće feste Svetog Vlaha i u svrhu promocije Prvog međunarodnog dubrovačkoga polumaratona u svibnju 2015., kao i kros utrke planirane za rujan 2015. godine, te svih drugih aktivnosti vezanih za trčanje i rekreaciju kao zdravog i pozitivnog načina života.

Pravila:

  • Na utrci se natječu ekipe sastavljene od točno 4 člana
  • Svi članovi ekipe ne mogu biti istog spola
  • Natjecatelji moraju biti stariji od 16 godina
  • Natjecatelji se natječu na vlastitu odgovornost

Kotizacija:

Kotizacija za utrku iznosi 100 kn po ekipi. Natjecateljima će biti osigurana okrijepa tijekom i prigodne medalje za pobjednike. Cjelokupni iznos kotizacije uplaćuje se na žiro račun AK Dubrovnik, najkasnije do petka 30. siječnja u 13:00h.

PODACI ZA UPLATU
PRIMATELJ: AK Dubrovnik
BROJ RAČUNA: HR4324840081100599017
OPIS PLAĆANJA: kotizacija za m/ž utrku + naziv ekipe koja sudjeluje u utrci

Datum i vrijeme:

Utrka će se održati u subotu, 31. siječnja 2015. godine sa početkom u 12:00h. Organizator zadržava pravo odgađanja ili otkazivanja utrke zbog vremenskih neprilike ili više sile.

Lokacija utrke:

Utrka će se održati na pristaništu Gruške luke, dužina staze je 1km. Na kraju staze trkači se okreću i vraćaju na startno-ciljnu ravninu (ukupno 2km po natjecatelju).

Prijava

Službena stranica utrke

 

 

Autor: dubrovnikrun.com

Nema postova za prikaz