JASKANCI TRČE ZA VRTIĆ

Najava Humanitarne cross lige “Gović za vrtić”

Športska zajednica grada, Jastreb extreme team i veliki broj jaskanskih sportaša, pod pokroviteljstvom grada Jastrebarsko, organizira jesen humanitarnu cross ligu “Gović za vrtić”.

Cilj ove humanitarne akcije je skupiti sredstva za dječji vrtić “Radost” za nabavu sportske opreme i  sportskih rekvizita. Svi trkači, sportaši, rekreativci i građani svakim svojim nastupom ili jednostavno samo donacijom, donirati će iznos koji će se omogućiti kupnja i nabava potrebne opreme i rekvizita za aktivno bavljenje sportom djece u najmlađoj dobi.

Ukupno će se trčati četiri kola lige, a start ove humanitarne cross lige će biti na igralištu NK Jaske na popularnoj Centrali, u terminima: 20.10., 27.10, 03.11. i 10.11.2012. godine, s početkom prva dva kola u 16:00 sati, a treće i četvrto kolo od 14:00 sati. Kotizacija za svaki nastup na utrci iznosi 15 kn, a sav sakupljeni novac će se donirati dječjem vrtiću Radost.

Uz zadnje 4. kolo ujedno će se i održati i 2. Otvoreno prvenstvo grada Jaske u duatlonu, kombinaciji trčanja i vožnje brdskog bicikla.

Nagrađuju se svi sudionici koji sakupe sva četiri kola cross lige, te najbolja tri u ženskoj i muškoj kategoriji na dugoj i kratkoj stazi, za mlade starosti do 16 godina dodjeljivati će se nagrade na kratkoj stazi u ženskoj i muškoj kategoriji. U duatlonu nagrade su osigurane za prva tri u muškoj i ženskoj kategoriji ukupno, te posebne nagrade za prva tri Jaskanca i Jaskanke koji nastupe u toj disciplini.

Unikatne nagrade ovaj put će izraditi sama djeca uz pomoć svojih teta dječjeg vrtića Radost.

Pozivamo u ime svih jaskanskih sportaša, sve naše sugrađane a i šire da se pridruže ovoj našoj zajedničkoj humanitarnoj akciji.

Raspis lige

Autor: Mladen Budinšćak

Nema postova za prikaz