LIJEPE GODINE ZA JEDNU UTRKU...

Najava jubilarnog 20. BROOKS Varaždinskog polumaratona

U nedjelju 21. rujna 2014. u Varaždinu će se održati jubilarno izdanje jedne od najpopularnijih polumaratonskih utrka u Hrvatskoj – 20. Varaždinski polumaraton.

Varaždin je jedno od najjačih centara dugoprugaškog trčanja u Hrvatskoj, možda i najjači poslije Zagreba. Tradicija organizacije velikih trkačkih natjecanja u Varaždinu i idealan termin utrke jamstvo su da će ovogodišnji BROOKS Varaždinski polumaraton biti pravi praznik trčanja!

I ove će godine sponzor utrke biti renomirani proizvođač trkačke opreme BROOKS. Startnina za polumaraton je 100 kn, ali za one koji prvi put nastupaju na Varaždinskom polumaratonu, samo 80 kn, uz uvjet da obave prijavu i uplatu startnine do 16. 09. Za uplaćenu startninu i ove će godine trkačice i trkači, uz organizaciju utrke i okrepu na stazi, dobiti kvalitetnu Active-dry trkačku majicu te hranu i piće na cilju. Osim nagrada za najbrže u ukupnom poretku, za najbolje trkače iz Hrvatske osigurane su vrlo vrijedne robne nagrade sponzora BROOKS-a u vrijednosti 2.000, 1.500 i 1.000 kn.

Pozivamo sve trkačice i trkače da obave online prijavu i uplatu prije utrke kako bi se na dan utrke izbjeglo čekanje u redu te nepotrebna nervoza pred start utrke.

Uz polumaratonsku utrku (21.1 km) održat će se, kao i svake godine, utrka na 5 km kao i utrke za djecu na atletskoj stazi stadiona Sloboda.

Utrku organizira TK Marathon 95, a više detalja o utrci pronađite na njihovoj internet stranici.

Dođite u Varaždin!

Službeni raspis utrke

Ovako je bilo prije dvije godine:

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz