PRVO KOLO U SUBOTU 26. SIJEČNJA

Najava Kros lige Globetka 2013.

Kros liga Globetka kreće u svoje drugo izdanje, a prvo od osam predviđenih kola u 2013. godini, održati će se već u subotu 26. siječnja s početkom u 14,00 sati.

Za razliku od 2012. godine, kada je na rasporedu bilo šest kola, ove godine održati će se dva kola više i to pet u prvom dijelu sezone te tri u drugom. Posljednje osmo kolo održati će se u subotu 16.11., kada će se obaviti i proglašenje najuspješnijih pojedinaca koji će biti rangirani prema broju sakupljenih bodova u šest kola s najboljim plasmanom.

Oni koji će otrčati sedam ili svih osam kola osvojiti će i bonus bodove, što će možda biti i presudno kod podjela nagrada za najuspješnije. Startnina od 50 kn za svih 8 kola uplaćuje se prilikom prvog nastupa a sve detalje pogledajte u raspisu koji se nalazi u privitku.

Atletski klub Međimurje poziva sve zainteresirane sadašnje i buduće trkače da se uključe u ligu i uživaju u trčanju čakovečkim parkom Globetka, koji će nas u prvom kolu dočekati u mnogo extremnijim uvjetima nego smo to imali prilike doživjeti u 2012. godini, jer sudeći prema trenutnim vremenskim (ne)prilikama, očekuju nas snijeg i niske temperature.

Za one koji se redovito pripremaju i trče bez prekida i u zimskim mjesecima to zasigurno neće biti problem, a za one koji to još nisu prakticirali, ovo će biti jedinstvena prilika za isprobavanje vlastitih mogućnosti u otežanim uvjetima i nezaboravan sportski doživljaj.

 

Raspis lige

Plakat lige

 

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz