ZA SVAKOG PONEŠTO

Najava lige SWIBIR Classics

Nakon višegodišnje organizacije klupskih prvenstava, koja su dobila veliku popularnost među članovima kluba, Triatlon Klub Swibir se u 2016 godini odlučio za organizaciju multisport trening lige za sve zainteresirane.

Trening liga pod nazivom SWIBIR CLASSICS će obuhvaćati dosadašnja klupska prvenstva te će biti dodano još par zanimljivih disciplina /sportova. Liga je zamišljena kao multisport liga u kojem je svako kolo drugačije. Osim toga u suradnji sa Zagrebačkim triatlon savezom par kola će biti i otvoreno Prvenstvo Grada Zagreba.

Cijelu ligu će popratiti i dugogodišnji sponzori te partneri Kluba Arvio Sport (Speedo, Zeropoint, Nutcase), Keindl Sport (Cube, Orbea, Cannondale) te Saucony.

Prvo kolo lige se održava ove subote 16. 1. na bazenu Utrine a disciplina je 1500 m slobodno i utrka za najmlađe na 200 m slobodnim stilom. U pojedinim kolima lige biti će organizirane i utrke za najmlađe. Sve to će biti popraćeno službenim fotkama Zdravka Stefanovskog. Vidimo se na prvom kolu lige…

Više obavijesti možete pratiti na službenoj Facebook stranici lige Swibir Classics te službenoj web stranici www.swibirclassics.com

Kontakti:
Vladimir Žic: vladimir.zic@gmail.com

Alen Tomić: x3alen@gmail.com

Opće propozicije lige

Raspored:

Start: uvijek u 10:00, ukoliko nije navedeno drugačije u raspisu za pojedino kolo.

Startnina: 30 kn – članovi kluba Swibir imaju popust 50%.

Za službene utrke (Prvenstvo Grada Zagreba) je viša startnina i iznosi 50kn za mlađe kadete i kadete a 70kn za ostale.

Pravo nastupa imaju svi, a rangiraju se po kategorijama HTS-a.

Plasman: Za poredak u ukupnom plasmanu boduje se 8 najboljih rezultata

Nagrade:

– za 3 najbolje plasirana u apsolutnoj Muškoj i Ženskoj kategoriji, te proglašenje za plasmane po dobnim kategorijama

– nagrade su novčane,  a fond čini 50% ukupne startnine (broj natjecatelja * 15kn). Podjela nagrada je 25% za prvo mjesto, 15% za drugo i 10% za treće mjesto u Muškoj i Ženskoj apsolutnoj kategoriji.

– za nastup na svim kolima lige darujemo besplatnu startninu za Poreč Triatlon 2016.

Organizator osigurava mjerenje vremena, čuvanu zonu tranziciji, prigodno osvježenje i okrijepu na cilju. Nastupa se na vlastitu ogovornost.

Važno : Na kolima Swibir Classics Kupa natjecatelji ne moraju biti licencirani, jer se radi o trening ligi.

Za Prvenstva Grada Zagreba natjecatelji moraju imati važeću licencu. Kao članovi triatlon kluba ili kao individualci sa dnevnom licencom (dnevnom licencom organizator zasniva policu osiguranja za dan natjecanja na određenom natjecanju) i važećom liječničkom potvrdom (ne starijom od 6.mjeseci).

PROPOZICIJE: SWIBIR CLASSICS PROPOZICIJE.pdf

 

 

 

 

Autor: Swibir

Nema postova za prikaz