PROLJEĆE NA NASIPU

Najava lige Tri mosta

U organizaciji mladog i entuzijastičnog Trkačkog kluba Kotoripski begači, Međimurje je dobilo još jednu u nizu zanimljivih i prirodnim ambijentom privlačnih liga – “Tri mosta”.

Uz derivacijski kanal HE Donja Dubrava održat će se devet kola lige, devet nedjelja za redom, s početkom u 10 h, počevši 22. veljače 2015. Natjecati se može na dvije dužine – 3.3 ili 7.7 km, a start i cilj će biti kod visećeg mosta u Donjoj Dubravi.

Prijaviti se možete na dan početka lige, pola sata prije starta utrka, a kotiztacija iznosi 40 kn za svih 9 kola. Svaki sudionik nastupa u samo jednoj kategoriji, tj. jedna kategorija se uzima u obzir prilikom bodovanja za ukupni plasman, a nju odabirete prilikom prijave.

Ukupni poredak natjecatelja određuje se zbrajanjem bodova pet najboljih plasmana, te prosječnim vremenom, uz dodavanje nagradnih bodova za upornost i to po jedan bod za svaki dodatni nastup.

Detalje raspisa, rezultate svakog kola i ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu a ovdje je i Facebook grupa Trkačkog kluba Kotoripski begači.

Dođite, podržite inicijativu nove lige, nastavimo druženje i trčanje i nakon zime!

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz