DUGI OPET U HRVATSKOJ

Najava Poreč triatlona 1.9/85/20

Poreč triatlon 1.9/85/20 održat će se 21. i 22. 09. 2013., u formatu 1.9 km plivanja, 85 km vožnje bicikla i 20 km trčanja (half ironman). Ova utrka nakon dugo vremena vraća dugi triatlon na područje Hrvatske, a prema prijavama na utrku već je sada jasno da će biti pravi hit kod nas, ali i naših susjeda.

 

Glavna utrka će biti pojedinačno i ekipno Prvenstvo hrvatske u dugom triatlonu, a održat će se i akvatlon za mlađe uzraste i otvorenu kategoriju.

POREČ Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego otkriva i svoje sportsko srce. Povijesni grad Poreč prepoznao je svoj odlični geografski položaj i prometnu povezanost sa susjednim zemljama da bi razvio sportski turizam.

Porečka mikroklima garantira sunčane dane i kada u okolnim mjestima pada kiša. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje i bez neoprena sve do listopada. Plivanje pored starogradske jezgre, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički nezahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare te cilj u centru grada osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja.

Smještajni kapaciteti zadovoljit će i one najzahtjevnije, a čisto more i plaže s plavim zastavama natjerat će vas da svoje vrijeme provedete na otvorenom.

Triatlon Klub Swibir koji utrku organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te po organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, nezahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Želite li svoju triatlonsku sezonu završiti nezaboravnom slikom zalaska sunca nad morskim horizontom? Utrka POREČ Triatlon tu je za vas!

Službeni web utrke POREČ Triatlon

Prihvatite poziv organizatora i promotora utrke!

 

Brzi linkovi:
SATNICA UTRKE
KATEGORIJE
OPIS UTRKE POREČ TRIATLON 1.9/85/20
OPIS UTRKE AKVATLON
NAGRADE ZA POREČ TRIATLON
STARTNINA
PODACI ZA UPLATU
PRIJAVA
OSIGURANJE UTRKE i SLUŽBENO LJEČNIČKO OSOBLJE
SMJEŠTAJ
KAKO DO POREČA
PARKING
INFORMACIJE


Autor: TK Swibir

Nema postova za prikaz