PREVOZITI BICIKLOM 1000 I VIŠE KILOMETARA…. NIJE NEMOGUĆE

Najava predavanja o ultra biciklizmu

Tanja Kavčič iz Solkana i Andrej Zaman iz Dobravlja, slovenske Primorske, oboje biciklistički entuzijasti, posljednjih su godina krenuli putem ultra biciklizma. Što je to ultra biciklizam? To je vožnja na ekstremno dugim udaljenostima, od 200 do 1600 km, koji put i više. Na biciklu. U svim vremenskim uvjetima. I po danu i po noći.

Na predavanju, u subotu, 18. siječnja 2014. u 19 h u caffe baru „Littera“ u Čakovcu, predstavit će nam isječke svojih ultra biciklističkih putovanja po Sloveniji, Francuskoj, Italiji, Engleskoj i Španjolskoj. Sve preko 1000 km, na granici mogućeg, a ništa nemogućeg i nedostižnog. Za njih su to neprocjenjivi doživljaji, koje  žele dijeliti i sa vama i  zato vas srdačno pozivaju da ih poslušate. Uvjerit ćete se, da su puni energije i ništa izmučeni,  iako su  ljetos biciklima čak tri puta prešli čarobnu granicu od 1000 kilometara.

Nakon njihovog predavanja će predstavnici hrvatske ultra biciklističke udruge „Randonneurs Croatie“ i članovi „Međimurskog biciklističkog kluba Mura“ održati predstavljanje kalendara ovogodišnjih vožnji.

Ulaz na predavanje je slobodan.  Dobrodošli.

Autor: Nenad Ciglar

Nema postova za prikaz