TREĆA PO REDU

Najava rekreativne biciklističke utrke Međimurska TURA

U sklopu Europskog tjedna kretanja, u organizaciji BK Puls Čakovec i pod pokroviteljstvom Eko Centra Šenkovec, te Međimurske županije, treću godinu zaredom održava se biciklističko rekreativna utrka Eko centar Međimurska TURA.

Okupljamo se u Šenkovcu ispred Eko centra. Podjela brojeva i prijave su od 8.00-9.30 sati dok utrke počinju u 10.00 sati Ove godine nudimo Vam dvije trase sa zajedničkim startom u Šenkovcu i konačnim ciljem u seoskom turizmu Veselko u Vugrišincu:

* Natjecateljska trasa:14,5 km-trasa koja se vozi od Šenkovca preko Lopatinca i Prekope sa  skretanjem lijevo  prije Železne Gore pa prema Vugrišincu

* Obiteljska lagana trasa:14 km-u Brezju se odvajamo i vozimo preko Slakovca,Križopotja,Dragoslavec sela u G.Mihaljevec pa do Vugrišinca.

Trase nisu zatvorene za promet tako da svi sudionici voze na vlastitu odgovornost uz nužno pridržavanje prometnih pravila. BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama.Prikladno se odjenite i ponesite biciklističku kacigu i rukavice.

Fond nagrada iznosi 15.000 kn u robi, a dio će biti podijeljen za
1,2,3,4,5,6,mjesto u kategoriji muških natjecatelja , kao i za
1,2,3,4,5,6, mjesto u kategoriji ženskih natjecateljica.

Dio nagradnog fonda dodijeliti će se kategorijama: najstariji i najmlađi natjecatelj, zatim najbrojnija obitelj te, sistem nagrađivanja svakog 10,20,30…-tog natjecatelja prema plasmanu prolaska kroz cilj. U natjecateljskom djelu prvoplasirani dobivaju pehare.

Na natjecateljskoj trasi mjeri se vrijeme svakom natjecatelju.

Vjerujemo da su pozamašan fond nagrada sponzora, mjerenje vremena prolaska u svrhu  kontrole Vašeg jednogodišnjeg napretka  te spomenute  nagrade  dovoljan razlog da se ponovno okupimo u velikom broju i družimo uz jelo i ukusan topli obrok u ugodnom ambijentu seoskog turizma Veselko a sve u sklopu međunarodnog tjedna kretanja.

Startnina u predprijavi iznosi 30 kn, a na dan utrke iznosi 50 kn.

Predprijaviti se možete putem obrasca na slijedećem linku : http://bk-puls.hr/?p=2060

Detalje možete pratiti i na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/events/1665924150287591/

Vidimo se u nedjelju, 20. 9. 2015. u 10.00 na startu!

Izdvojeno:

– nagradni fond 15.000 kn po različitim kategorijama
– osigurani topli obrok
– poklon majica za prvih 300 natjecatelja
– NOVOST : trasa pogodna za obiteljsku vožnju
– dobra zabava garatirana

Autor: BK Puls

Nema postova za prikaz