TURIZAM I TRČANJE - RUKU POD RUKU

Najava trećeg Hvarskog polumaratona

Hvar nije samo destinacija za party i elitni turizam, Grad Hvar, uz asistenciju iskusne organizatorske ekipe AK Sljeme već po treći put organizira Hvarski polumaraton.

Utrka će 24. 8. 2013., prema pristiglim prijavama, ugostiti dvjestotinjak trkačica i trkača iz cijelog svijeta. Sudionike utrke čeka zahtjevna staza s desetak kilometara uspona od Starog Grada do najviše točke otoka (400 m nadmorske visine) te desetak kilometara nizbrdice, s ciljem na poznatoj Hvarskoj pijaci.

Ove godine utrka je postala član AIMS federacije. Predstavnici federacije izvršili su mjerenje dužine staze, a utrka je postala sastavni dio AIMS svjetskog kalendara dugoprugaških utrka.

Start utrke zakazan je za 17:30 sati na rivi Starog Grada. Organizator u Hvaru za sve sudionike priprema zakusku i majice te nagrade za pobjednike. Svi trkači i ljubitelji rekreativnog trčanja, koji su negdje blizu, kod kuće ili na odmoru i kojima nije teško “potegnuti” nekoliko stotina kilometara da bi bili dijelom utrke, dobrodošli su!

Organizatori utrke će učiniti sve da vaš boravak na Hvaru i učešće na Hvarskom polumaratonu proteknu ugodno i ostane lijepa uspomena.

Više informacija o utrci pronađite na: http://www.hvarmarathon.com/

Autor: Boris Reinić

Nema postova za prikaz