NE PLIVA SE ZA KATAMARANOM

Najava triatlona u Pučišćima na Braču

U subotu 25. srpnja 2015. godine u Pučišćima na otoku Braču održavaju se 2. Dječji aquatlon Pučišća, 2. Triatlon trans PUČIŠĆA i prvi Štafeta – Ekipni Triatlon trans Pučišća.

Dječji aquatlon održavat će se u samom središtu mjesta Pučišća i to u dvije kategorije: djeca do 12 godina i djeca od 12-14 godina mladosti. Sastoji se od 200 m plivačke dionice od i 1000 m trkačke dionice.

Triatlon trans Pučišća 2015. i Štafeta-ekipni Triatlon trans Pučišća 2015. sastoje se od 400 m plivačke dionice, 7000 m biciklističke dionice i 3000 m trkačke dionice. Poseban je po tome što će gledatelji sve dionice moći pratiti iz središta mjesta (uvala Porat), a trkačka dionica odvijat će se po kalama i ulicama – putevima našega mjesta koji su skalinade od bračkog kamena ili betonirani putevi, a prolaze starom jezgrom našega mjesta Pučišća.

Štafeta-ekipni Triatlon trans Pučišća je utrka mješovitih ekipa gdje je osnovni uvjet da barem jedan član ekipe mora biti suprotnog spola. Uživajte u jednom od najljepših mjesta u svijetu, uključite se u jedinstvene utrke i postanite dio pučiške sportske priče koju već drugu godinu za redom organiziraju mladi ovoga mjesta raštrkani po cijeloj Hrvatskoj u suradnji s TZ Općine Pučišća.

Utrke se održavaju u kasno poslijepodne i predvečerje pa će i temperature biti podnošljive.

Dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Općine Pučišća, gdje se svaki dan od 8-20 sati možete prijaviti za utrke. Prijave se primaju i na mail tz@pucisca.hr i puteus.triathlon@gmail.com te mobitel: 098 422 985.

Autor: Promo

Nema postova za prikaz