DAN MLADOSTI JE BLIZU :)

Najava ULID 3. kolo – štafete 4 x 2.5 km

Ultra liga u Varaždinu se nastavlja u utorak 6. svibnja u 18 sati kod kupališnog mosta na Dravi. Održat će se treće kolo, a na rasporedu je ponovno neobična utrka: štafete 4 x 2500 metara.

Kao što je objavljeno u PROPOZICIJAMA štafetu čine dva člana, svaki od njih trči naizmjence 2 x po 2500 metara (ukupno svaki pretrči 5 km) pri čemu raspored trčanja u štafeti dogovaraju članovi štafete.

Određivanje sastava štafeta obavlja se na način da prije utrke sporiji trkači iz šešira izvlače partnera za ekipu iz grupe bržih trkača pri čemu organizator samostalno određuje grupe bržih i sporijih trkača. Naravno, jedini kriterij su postignuti rezultati na utrkama tokom ove sezone.

Molimo sve sudionike utrke da prijavu obave najkasnije u 17:45 kako bi se na vrijeme moglo obaviti izvlačenje parova za štafete.

Budući da je odaziv na ove zanimljive utrke u sklupu Ultra lige jako velik najavljuje se još jedno kolo, tzv. kolo iznenađenja koje će se održati početkom kolovoza ali detalji se još uvijek drže u tajnosti. 😉

Autor: TK Marathon 95

Nema postova za prikaz