PO PEDALI!

Najbolje biciklističke staze u Hrvatskoj

Bicikl je izvrstan ne samo za rekreaciju već i putovanja. Pomoću bicikla možete puno brže doći do odredišta ukoliko autom nije moguće, a pješke bi vam trebalo predugo. Osim toga, ne trošite na gorivo te štedite novac koji će vam biti potreban za druge stvari.

Hrvatske je prekrasna zemlju koju mnogi ljudi hvale, kako Hrvati tako i stranci. Toliko ljepota oko vas koje možete istražiti, a bicikl će vam biti najdraži suputnik. Tijekom ljetnog odmora u nekom prekrasnom gradu ili na otoku ponesite svoj bicikl kojim ćete obilaziti prirodne ljepote i znamenitosti te uživati u svježem zraku. U Splitu, biciklom možete proći južnom stranom Kozjaka od Rupotina do prijevoja Malačka te možete uživati u pogledu na sam grad i Kaštelanski kanal.

Osim Splita, tu su i otoci Brač i Hvar koje je najbolje razgledati upravo biciklom. Uživate u prirodnim ljepotama, a pritom se i rekreirate. Međutim, nije samo Dalmacija ta koja vam nudi beskrajne poglede i krajolike. Gorski kotar nudi svoje uređene staze i vidikovce. Staza iz Novog Vinodoslskog se diže prema Gorskom Kotaru u pravcu Begovog razdolja gdje ćete moći uživati u ljepotama prirode i prekrasnih pogleda na doline. U blizini Velebita nalazi se staza koja vodi od Baških Oštarija do Ravnog Dabra te se ide prema unutrašnjosti Velebita.

Izvor: bike.hr

(promo)

Nema postova za prikaz