NOVOGODIŠNJA ATLETSKA UTRKA NA 10 KM

Novogodišnje trkačko iznenađenje u Dubrovniku!

DuRun10K jedinstvena je atletska utrka koja će se po prvi put održati u Dubrovniku 1. siječnja 2015., sa startom na Stradunu u 13:30 sati. Posebnost utrke je ljepota njezine trase s početkom i završetkom u povijesnom središtu, unutar zidina, na čuvenom Stradunu.

Sa staze se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i otok Lokrum, a jedan dio staze vodi tik ispod samih zidina. Duljina utrke je 10 km – trče se dva kruga od 5 km. Utrka je međunarodna i otvorena za sve natjecatelje svih dobnih skupina.

Organizator je osigurao bogate nagrade. Nagrade su jednake u muškoj i ženskoj konkurenciji, a ukupni fond nagrada je 30.000,00 kn. Očekuje se dolazak svih najboljih hrvatskih atletičara te mnogih jakih stranih trkača. Također, predviđen je i bogati startni paket za sve natjecatelje koji između ostalog sadržava atletsku majicu i besplatan obilazak dubrovačkih zidina!

Kompletna prijava obavlja se preko službene DuRun10k stranice gdje se možete prijaviti već danas. Prijave putem Interneta zatvaraju se 30. 12. 2014. u 12:00 sati. Sve detalje možete već sada pročitati

na sljedećim linkovima:

glavna stranica: http://www.durun10k.com/hr/
prijave: http://www.durun10k.com/prijave/
trasa utrke: http://www.durun10k.com/trasa/

Iskoristite priliku, započnite novu godinu na najbolji mogući način – trčeći jednim od najljepših gradova svijeta!

 

 

Autor: PROMO

Nema postova za prikaz