HALF ZA DUŠU

Otvorene prijave za 6. izdanje Poreč triatlona

Triatlon Klub Swibir, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Poreča i Plave Lagune Poreč, će i ove godine po šesti put organizirati jednu od najposjećenijih te najbolje organiziranih utrka srednje duge distance u regiji – POREČ Triatlon. Utrka će se kao i uvijek održati sredinom 10 mjeseca, preciznije 14. 10. 2018 godine sa startom i ciljem u Zelenoj Laguni ispred Hotela Parentium.

 

 

Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja. Smještajni kapaciteti zadovoljit će i one najzahtjevnije, a čisto more i plaže s plavim zastavama natjerat će vas da svoje vrijeme provedete na otvorenom.

Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Poreča, Plavom Lagunom i Happy Time-om iz Poreča već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji raznih državnih prvenstava u skoro svim triatlon disciplinama.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom i smještajem u Plavoj Laguni za sve sudionike.

Želite li svoju triatlonsku sezonu završiti nezaboravnom slikom zalaska sunca nad morskim horizontom (bilo pojedinačno ili u štafeti)? Utrka POREČ Triatlon je tu za vas!

 

“Nakon, po riječima sudionika, uspješne organizacije utrke POREČ Triatlon 2017, gdje je utrka po prvi put bila SOLD OUT krećemo  u nove izazove. Da bi se utrka mogla razvijati u pravom smjeru ove godine smo pripremili neke novosti za natjecatelje s ciljem da privučemo i motiviramo nove natjecatelje ali i da probudimo želju za ponovnim nastupom natjecatelja koji su već bili na utrci. Trenutno svakodnevno radimo na novoj biciklističkoj stazi (trasiranju i dozvolama) u dužini jednog kruga od 90 km što je glavni preduvjet za razvoj utrke i pružanju maksimalnog zadovoljstva svakom natjecatelju. Poreč i Istra su divne lokacije za biciklizam i triatlon tijekom cijele godine i nude predivne biciklističke staze. Osim toga osmislili smo i novu ciljnu ravninu s pogledom na morski horizont kao i novu organizaciju zona. Slušamo prijedloge i savjete natjecatelja pa ćemo ove godine imati i više okrjepa na trkačkoj stazi za što bolji suport natjecateljima. Po prvi put na utrci u regiji svaki natjecatelj u startnom paketu uz tradicionalne Speedo silikonske plivačke kapice i vrećice za zonu će dobiti majicu sa kapuljačom, (hoodie) te ruksak utrke. Neizostavni dio utrke sigurno su i velike fotogalerije 3sporta. Naravno uz sve to i ove godine za sve sudionike će se brinuti više od 100 volontera koji čine srce i dušu ove utrke. Vidimo se u Poreču 14.10.2018 te vas čekamo u cilju sa zagrljajem.“ – izjavio je u najavi predsjednik Triatlon kluba SWIBIR Marko Miličić.

 

Više info i prijave na www.porectriatlon.com

 

 

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz