NEZABORAVNO ISKUSTVO

Planirajte za 1. svibnja – Dubrovački polumaraton!

Već na svoj prvom izdanju održanom u svibnju ove godine, Dubrovački polumaraton čvrsto se upisao u listu najbolje organiziranih utrka u Hrvatskoj. A kad se vrhunskoj organizaciji dodaju predivan ambijent i termin utrke na samom početku sezone, jasno je da će drugo izdanje ove utrke biti pravi hit među trkačicama i trkačima.

Vikend za 1. svibnja 2016., kada se slavi Međunarodni praznik rada, bit će u Dubrovniku u znaku trčanja – sve utrke koje će se održati bit će ove godine pod zajedničkim nazivnikom “du motion“. I bit će ih nekoliko – u subotu će zainteresirani moći trčati dubrovačkim zidinama, što je poseban doživljaj. Naime, u zidinama će sve trkačice i trkači uživati sami, za vrijeme ove utrke zidine su zatvorene za turiste i nema uobičajene gužve. U subotu se održava i dječji dan gdje će najmlađi trčati svoje kratke utrke na Stradunu.

Glavne utrke, polumaraton i utrka na 5 km održavaju se u nedjelju 1. svibnja 2016. Start obje utrke je na Stradunu, a trči se najljepšim povijesnim dijelom Dubrovnika, uz more i vraća se natrag do cilja ispod Orlandovog stupa trčeći preko cijelog Straduna koji postaje najljepša trkačka kulisa.

Vrijedni organizatori iz Dubrovačkog saveza športova i ovaj će put sudionicima polumaratona dati bogat paket – sportsku majicu, sportsku vrećicu, okrjepu, Pasta Party kupon, ulaznicu za Dubrovačke zidine, ulaznicu za gradske muzeje, a svi koji prođu ciljem dobit će predivnu učesničku medalju.

Svima koji žele provesti lijep vikend u Dubrovniku i istrčati neku od utrka, organizatori su osigurali povoljne cijene smještaja u hotelima, tako da npr. dvokrevetnu sobu u Hotelu Tirena (***) možete rezervirati za samo 58 Eura (oko 220 kn po osobi), u što je uključeno noćenje i doručak.

Startnina je, osobito kad uzmemo u obzir što se za nju sve dobiva, izuzetni povoljna – samo 150 kn za trkačice i trkače iz Hrvatske, odnosno 190 kn za trkačice i trkače “iz regije”.

Da ne dužimo, bili smo na svim većim utrkama u Hrvatskoj i s pravom možemo reći – Dubrovački polumaraton nemojte propustiti!

WEB STRANICA UTRKE


Ovako je bilo na 1. Dubrovačkom polumaratonu

 

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz