ŽIVOT NA SJEVERU

Počinje \”Polarna liga\” u Prelogu

Vodstvo Biciklističkog kluba Prelog odlučilo je po završetku biciklističke sezone članovima kluba kao i članovima ostalih klubova, rekreativcima te svim ljudima željnim kretanja, a ne izležavanja i skupljanja masnih naslaga, podariti još jedno natjecanje.

Ovaj put to neće biti biciklističko natjecanje već – trkačko. Biciklizam i trčanje uvijek su bili i bit će  sportovi koji su po mnogočemu bratski jer se mnogi biciklisti, kako rekreativni tako i profesionalni, u posezoni najčešće bave upravo trčanjem. Zato smo i odlučili pokrenuti ovu ligu koju smo nazvali Polarna liga i koja će se održavati na nasipu umjetnog jezera na Dravi u Prelogu. Trčat će se 5 km od mostića preko odvodnog kanala nasuprot KTC-a u smjeru D. Dubrave i natrag, ukupno 10 km. Start svakog kola bit će u 9 sati ujutro i održavat će se bez obzira na vremenske uvjete. Održat će se 5 kola, a startnina za sva kola će biti skromnih 30 kn.

1.kolo            13. 11. u 9 sati
2.kolo            04. 12. u 9 sati
3.kolo            15. 01. u 9 sati
4.kolo            29. 01. u 9 sati
5.kolo            12. 02. u 9 sati

 

Bodovanje će biti isto kao i na Berek ligi, a bodovat će se najbolja 4 kola svakog pojedinca. Organizator je odlučio nagraditi prvu trojicu konzumacijom u pizzeriji Fat Boy u Prelogu, a svaki pojedinac koji otrči 4 kola na poklon dobiva majicu. Nadam se da ćemo se vidjeti u čim većem broju.

Web stranica BK Prelog.

 

Autor: Matija Šimunić – BK Prelog

Nema postova za prikaz