5150 POREČ VODI TE NA 2020 IRONMAN

Poreč i Plava Laguna pripremaju najveći olimpijski triatlon u Hrvatskoj

Poreč će 5. svibnja ugostiti najveći olimpijski triatlon u Hrvatskoj – Plava Laguna triatlon 5150, kao utrku koja otvara sezonu. Ravna, pristupačna i atraktivna staza od 51,5 kilometar jednaka je dužini one na Olimpijskim igrama. Najuspješniji natjecatelji imat će priliku osvojiti jedno od deset kvalifikacijskih mjesta za utrku 2020 IRONMAN Austria – Kärnten Klagenfurt.

 

Ovakav profil staze savršen je za natjecatelje kojima je cilj postaviti osobni rekord. Plivat će u zaštićenoj jadranskoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik. Koncept olimpijskog triatlona obuhvaća 1500 metara plivanja, 40 kilometara bicikliranja te trčanja uz Jadransko more u dužini 10 kilometara. Natjecanje je moguće pojedinačno ili kao dio štafete.

Uz sve što podrazumijeva organizaciju utrke, startnina uključuje i plivačke kapice, majice i medalje za finišere te obrok nakon utrke.

Događaj se održava unutar Zelena Resorta gdje su natjecateljima, uz vrhunski smještaj, raspoloživi svi dodatni potrebni sadržaji, sve na pješačkoj razdaljini. Poreč u Istri jedna je od najpopularnijih hrvatskih turističkih destinacija, ali isto tako, omiljena i outdoor pustolovima. Uz bogatu povijest i ljepote svoje obale, pruža i bogatstvo sadržaja za trkače, plivače, planinare i bicikliste.

Licencirani organizator događaja, koji ujedno osigurava i smještaj, je Plava Laguna, dok krovnu organizaciju čine World Triathlon Corporation (“WTC”) i Ironman Germany GmbH (“IMG”).

Više informacija o događaju potražite na ironman.com te na plavalaguna.com a registrirati se možete ovdje.

FB PAGE EVENTA 
INSTAGRAM PROFIL EVENTA

PROMO tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz