POREČ HALF

Poreč Triatlon ove godine s mnogim novinama

Triatlon Klub Swibir, pod pokroviteljstvom Plave Lagune Poreč i Turističke zajednice Grada Poreča i ove će godine po šesti put organizirati jednu od najposjećenijih i najbolje organiziranih utrka srednje duge distance u regiji – POREČ Triatlon Powered by Plava Laguna.

 

 

Utrka će se kao i uvijek održati sredinom 10 mjeseca, preciznije 14. 10. 2018 godine sa startom i ciljem u Zelenoj Laguni ispred Hotela Parentium.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, prelijepom biciklističkom stazom, pristupačnom startninom i smještajem u Plavoj Laguni za sve sudionike, a ove godine i s mnogobrojnim promjenama

“Nakon prošlogodišnje utrke već 10 mjeseci intenzivno radimo na poboljšanju utrke. Za petogodišnjicu, a šesti po redu Poreč Triatlon Powered by Plava Laguna želimo u natjecateljima izazvati želju za nastupom, kao i pružiti najbolji mogući osjećaj na utrci te povećati zadovoljstvo prolaska preko ciljne linije. Najvažnija promjena sigurno je biciklistička staza koja sada ima jedan umjesto dosadašnjih četri kruga. ” – rekao nam je predsjednik Triatlon kluba SWIBIR Marko Miličić.

Ovogodišnja biciklistička staza prolazi kroz predivnu unutrašnjost Istre, a 90 kilometara nakupit će se trasom Poreč – Dračevac – Montižana – Delići – Bralići – Gradina – Marasi – Sv. Lovreč – Baderna – Stuti – Vižinada – Ponte Porton. Staza će biti izazovna jer u tih 90 km treba savladati i 1250 m visinskog penjanja.

 

Da bi biciklistima bilo ugodine na stazi, uz vodu će ih čekati HIGH5 Energy drink, banane a svi natjecatelje će dobiti i HIGH5 Energy čokoladice.

O pripremi bicikla prije utrke te za vrijeme utrke suport natjecateljima osigurava Top Sport. Organizatori su osigurali bogate nagrade sponzora i partnera Speedo, Arvio Sport, Saucony, Top Sport, HIGH5, Top Atlet, Tamai, Vina Matošević, Giant Hrvatska, Oakley, Optika Passage

“Ove smo godine malo promijenili i izgled zone, koja sada može primiti više natjecatelja. Ciljna ravnina bit će smještena gdje je ranije bio start, na plaži s pogledom na more i horizont. Na trkačkoj dionici poboljšali smo okrepe, a natjecatelje čeka još zanimljivosti, ali nećemo sve otkriti neka nešto ostane i iznenađenje. Rekli bismo – nova staza, nova utrka, kako za natjecatelje tako i za nas organizatore. Osim toga, potrudili smo se natjecateljima, uz našu tradicionalnu medalju koja samostalno može stajati na stolu kao pehar, osigurati sigurno jedan od najboljih i najljepših startnih paketa: Poreč Triatlon 40l suhi ruksak, majica s kapuljačom, Speedo plivačka kapica, personalizirani startni broj (ne samo ime već može i vaša motivacijska poruka), velika besplatna 3sporta foto galerija. Potrudili smo se poboljšati utrku u svakom segmentu jer utrku ne čini samo predivna lokacija već kompletni organizacijski ugođaj.” – zaključio je Miličić i pozvao sve triatlonce željne vrhunskog triatlonskog doživljaja da dođu u Poreč.

Na utrci se može nastupiti pojedinačno ili u štafeti, a sve potrebne informacije mogu se naći na službenoj web stranici utrke POREČ Triatlon Powered by Plava Laguna.

Promo tekst

Nema postova za prikaz