BABIN KUK 7K

Poziv na Dubrovnik RUN ligu – finalna utrka

U subotu 31. 10. 2015. održat će se posljednja utrka Dubrovnik RUN lige 2015., trkačke amaterske lige dugoprugaša i svih ljubitelja rekreativnog trčanja Dubrovnika i okolice.

Start utrke je točno u podne kod ulaza u auto kamp Solitudu, prijave su otvorene preko FB grupe Dubrovnik RUN ili na email info@dubrovnikrun.com a sudjelovanje je besplatno.

Dubrovnik RUN liga već je aktivna dvije godine u Dubrovniku. Trčanje u našem gradu je sve popularnije, tu je i međunarodni Dubrovački polumaraton, škola trčanja, sve češće sretnemo naše sugrađane na ravnim i brdovitim ulicama, u parkovima i na šetnicama kako rade svoje duge i kratke treninge u razne dane i sate, jer ovaj sport može se trenirati bilo kada i bilo gdje.

Važna je samo volja, treba odabrati cilj, a trčati može svatko! Danas Dubrovnik broji mnoge novopečene mlade maratonce (42 km) sa zavidnim rezultatima istrčanih maratona širom Europe – a do jučer nismo imali niti jednoga mladoga! Tu su najpoznatiji Ivica Šakota, Daniel Marušić, Ante Živković, Mario Obuljen, Đivo Krile, Enis Hrustić te Ruđo Bošković iz Metkovića. Sigurni smo da će i naši brojni sugrađani, koji gledaju na trčanje više kao muku i nepotrebnu zanimaciju, ipak pokrenuti se i prihvatiti trčanje.

Dodjite na Babin Kuk u subotu u podne i istrčite dva kruga po 3.5 km, ukupno 7 km i sudjelujte u finalnoj utrci Dubrovnik Run lige. Trčite rame uz rame s nekima od spomenutih poznatih dubrovačkih maratonaca!

Autor: Dubrovnik RUN

Nema postova za prikaz