HOMO SI TEĆ NA ŠETNICI

Poziv na Molo longo trk u Rijeci

Festival sporta i rekreacije uspješno je startao prošle subote s jako dobro posjećenom utrkom po Trsatskim stubama “539 skok”. Tjedan dana kasnije nastavljamo s još jednom trkačkom poslasticom “Molo longo trk” – utrkom po najpoznatijoj riječkoj šetnici Molo longu koja će se održati u subotu 11. 4. s početkom u 10:30 sati.

Molo longo vole šetači, ali i trkači koje često možete vidjeti na ovoj lokaciji. Za “Molo longo trk” pripremili smo trasu za natjecanje dugačku 6 kilometara. Vjerujemo da će lokacija uz more biti savršen mamac za sve one zaljubljene u trčanje. Već sada imamo blizu 100 prijava, stoga ne sumnjamo da će ova utrka privuči mnoštvo rekreativaca i ozbiljnih sportaša.

Utrka starta u 10:30 sati, a kako biste sudjelovali potrebno se prijaviti online na www.homositec.com ili pak na dan događaja u vremenu od 8.00 do 9.30 sati ispred zgrade Terminala gdje će biti postavljen prijavni pult. Startnina za utrku iznosi 40 kuna, a najuspješniji trkači biti će nagrađeni peharima, poklon bonovima sponzora trgovine „Sport vision“ u vrijednosti od 700, 500 i 300 kuna, a pobjednici utrke u muškoj i ženskoj kategoriji dobit će i nagradu sponzora FootBalance – sportske uloške za stopala.

Lijepo vrijeme, dobra lokacija i trčanje savršena su kombinacija za dobar sportski subotnji program. Ne razmišljajte previše, prijavite se već danas na utrku i postanite dio ovogodišnjeg festivala sporta i rekreacije “Homo si teć”.

Molo longo trk vas zove! Vidimo se!

Autor: Promo

Nema postova za prikaz