ZA SVAKOG

Poziv na Triatlon trans Pučišća Brač

Turistička Zajednica Općine Pučišća na otoku Braču i omladina Pučišća s veseljem vas pozivaju na Triatlon trans Pučišća 2016. i Dječji aquatlon 5 mostova koji će se održati u subotu 30. srpnja 2016. godine sa početkom u 18:00 sati.

 

Ove godine naš događaj odvija se u počast proslave 450 godina postojanja naše župe sv. Jeronima u Pučišćima te ćemo dječji aquatlon (mlaji pačići) posvetiti ovoj obljetnici uz naziv aquatlona Dječji aquatlon sv. Jeronim 2016.

Dječji aquatlon 5 mostova namijenjen je djeci starijoj od 6 – 10 godina i onaj malo duži djeci od 11-15 godina mladosti.  Djeca koja žele sudjelovati moraju na prijavu doći uz pratnju jednoga roditelja koji mora svojim potpisom dati suglasnost.

Triatlon se ove godine odvija u formi Kros – City triatlona. Start i tranzicijska zona je u Puortu ispred osnovne škole Pučišća. Plivačka dionica duljine je 400 m. Biciklistička dionica duljine je oko 11 km i većina dionice vozi se na makadamskom putu.

OBAVEZNA OPREMA: MTB BICIKL I BICIKLISTIČKA KACIGA

Trkačka dionica je 3.5 km i trčat će se asfaltnim putevima, kamenim skalama i kalama našega mjesta.

Triatlon je namijenjen svima koji žele, profesionalcima i amaterima. Prijave se zatvaraju 30 min prije starta. Kotizacija se ne plaća.Zanimljivo i atraktivno, možete doživjeti svu ljepotu našega mjesta u sportskom duhu!

Čekamo vas!

Prijave i info: tz@pucisca.hr

puteus.triathlon@gmail.com

098 422 985 Jakša Drpić Gunje

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz