PRVI JE ZA PAMĆENJE!

Prepun paket za sudionike Dubrovačkog polumaratona!

Kako smo najavljivali, Dubrovački međunarodni polumaraton, koji se ove godine održava po prvi put, po mnogočemu je poseban. 10. svibnja 2015. trčat će se kroz grad, pored mora, uz rijeku Omblu, preko Straduna i ući u cilj kraj Orlandova stupa. A tu je i bogati poklon paket, koji su za sudionike pripremili organizatori.

Osim organizacije utrke, zatvaranja prometa cijelom trasom, okrepe za vrijeme utrke i nakon nje, velike foto galerije (za koju smo zaduženi mi s 3sporta) svaki će trkač i trkačica dobiti i:

– sportsku active fit majicu (mušku ili žensku)

– platnenu vrećicu za tenisice s logom utrke:

– trkačku akreditaciju:

– obrok i piće na Festi od šporkih makarula dan uoči polumaratona u predivnom ambijentu restorana Klarisa (što su “šporki makaruli?”)

 

– ulaz za gradske zidine (uobičajena cijena 100 kn)


– ulaz u muzeje Grada Dubrovnika

 

a sve koji završe utrku čeka i predivna finišerska medalja!

 

No ono što je najvrijednije i što će svaka trkačica i svaki trkač ponijeti sa sobom, su uspomene na predivan grad, na dobre domaćine i trčanje na povijesnoj utrci kojom je započela duga tradicija trčanja u Dubrovniku.

Rok za prijavu i plaćanje startnine je subota, 25. 4. 2015. do 23:59 h i neće se produžavati. Podsjećamo sve koji su se prijavili da do ovog roka uplate startninu!

P. S. Na utrku je do sada prijavljeno preko 400 trkačica i trkača iz 32 zemlje svijeta. Nakon završetka prijava na međunarodnoj i hrvatskoj web stranici, sve prijave će se ažurirati preko sustava stotinka.hr.

 

DETALJI OKO PRIJAVE, CIJENE STARTNINE, POPUSTI… (kliknite na “OPIS”)

PRIJAVE – DIREKTNI LINK!

Službena web stranica utrke na hrvatskom jeziku

Službena međunarodna web stranica utrke

Facebook stranica Dubrovačkog polumaratona

 

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz