PRVI PUT U HR - PLAN PRIPREMA

Pripremi se za Poreč Triatlon 12. 10. 2014.

Organizator utrke Poreč Triatlon T.K. Swibir u suradnji sa svojim glavnim trenerom profesorom Kineziologije Vladimirom Žicom po prvi put u Hrvatskoj objavljuje besplatni plan treninga kao pripremu za samu utrku.

Treninzi će se objavljivati na tjednoj razini do same utrke na službenoj stranici utrke www.porectriatlon.com i web portalu 3sporta.com. Treninzi su namjenjeni svima koji žele završiti utrku, a možda nisu dio nekog sportskog kolektiva s trenerom ili nemaju mogućnosti za angažiranje svog privatnog trenera.

 

Više o utrci POREČ triatlon

OTVORENO POJEDINAČNO I EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U DUGOM TRIATLONU

POREČ Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža već otkriva i svoje sportsko srce. Povijesni grad Poreč prepoznao je svoj odlični geografski položaj i prometnu povezanost sa susjednim zemljama da bi razvio sportski turizam. Porečka mikroklima garantira sunčane dane i kada u okolnim mjestima pada kiša. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje i bez neoprena sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički nezahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja.

Smještajni kapaciteti zadovoljit će i one najzahtjevnije, a čisto more i plaže s plavim zastavama natjerat će vas da svoje vrijeme provedete na otvorenom. Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, nezahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Želite li svoju triatlonsku sezonu završiti nezaboravnom slikom zalaska sunca nad morskim horizontom? Utrka POREČ Triatlon je tu za vas!

ORGANIZATORI UTRKE

Triatlon klub Swibir, Zagreb, Hrvatska
Turistička zajednica Grada Poreča, Hrvatska
Happy Time, Poreč. Hrvatska

MJESTO ODRŽAVANJA UTRKE

Grad Poreč, Istra, Hrvatska
Zelena laguna (parking – Laguna hotel Parentium ★★★★)

DATUM ODRŽAVANJA UTRKE

NEDJELJA 12. 10. 2014.

Više o samoj utrci pogledajte na www.porectriatlon.com

Više o treneru Vladimir Žicu:

Vladimir Žic diplomirani je kineziolog sa usmjerenjem Kondicijska priprema sportaša, te je trener triatlona s ITU Level II certifikatom. Trenutno radi kao glavni trener u triatlon klubu Swibir sa svim uzrastima, također izrađuje individualne trening programe za triatlonce i trkače, te trenutno obnaša dužnost Sportskog Direktora pri Hrvatskom triatlon savezu. Kao sportaš Vladimir se do fakulteta bavio nogometom, na fakultetu se bavio sportskim penjanjem, i od 2006. godine se bavi triatlonom. Završio je mnogo kratkih triatlona, nekoliko triatlona half distanci te jedan Ironman. Najpoznatiji sportaši koje trenira su: Matija Krivec, Željka Šaban, Sonja Škevin, Ivan Jakovac i ostali kvalitetni sportaši Swibir Race Team-a.

Više o programu

Program treninga za Poreč triatlon osmišljen je za sportaše svih razina s dvije moguće satnice od 8h i 12h, ovisno kako kome odgovara s obzirom na vrijeme koje je moguće odvojiti za trening s obzirom na sve ostale obaveze. Treninzi su osmišljeni kako bi se sportaši mogli kvalitetno pripremiti za zahtjevnu utrku Poreč triatlon. Ovakav program može pomoći sportašima da bez brige budu sigurni u to da će završiti utrku u skladu sa svojim mogućnostima.Za individualniji pristup možete se obratiti treneru Vladimiru na vladimir.zic@gmail.com.

 

1. TJEDAN TRENINGA 16.06.- 23.06. (PDF)

 

 

Autor: TK Swibir

Nema postova za prikaz