REVOLUCIJA ZA PLIVAČE

S GARMIN HRM-Tri i HRM-Swim pratite svoj puls i pod vodom!

Na tržište multisport uređaja upravo su stigli HRM-Tri i HRM-Swim, prvi monitora za praćenje broja otkucaja srca pod vodom. Zahvaljujući kompaktnim i udobnim dizajnima koji se odlikuju minimalnom težinom u vodi, HRM-Tri i HRM-Swim daju novu dimenziju treninzima triatlonaca i plivača.

Pohranjujući do 20 sati podataka o broju otkucaja srca tijekom plivanja, oba uređaja prosljeđuju podatke na kompatibilni Garminov1 uređaj na kraju treninga i šalju podatke u stvarnom vremenu na sat kad je monitor izvan vode.

“Prošle jeseni smo na tržište plasirali naš višenamjenski sportski sat, Forerunner 920XT, kompaktno rješenje za triatlonski trening. riječi su Andrewa Silvera, Voditelja proizvoda za fitness za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike. “HRM-Tri i HRM-Swim dodaju novu razinu triatloncima i plivačima, nudeći im najobuhvatnije podatke koji im pomažu u treniranju i ostvarivanju ciljeva.”

Posebno dizajniran za triatlonce, HRM-Tri je najmanji i najlakši Garmin-ov monitor za praćenje broja otkucaja srca koji bilježi podatke o broju otkucaja srca tijekom svake etape utrke. HRM-Tri se odlikuje lako prilagodljivom trakom s mekanim, zaobljenim rubovima i prikrivenim spojevima za maksimalnu udobnost i izvan vode, gdje može osigurati naprednu dinamiku trčanja2, uključujući ritam, vertikalnu oscilaciju i vrijeme kontakta s tlom.

S jedinstvenim dizajnom trake koja ne klizi, HRM-Swim je savršen za bilježenje podataka o broju otkucaja srca tijekom treniranja u bazenu. Trajna i kompaktna, traka ostaje na mjestu tijekom kretanja kroz vodu i stvara minimalan otpor. Pohranjuje podatke o broju otkucaja srca pod vodom i nakon plivanja ih prosljeđuje na spojeni kompatibilni uređaj. Osim toga, šalje i podatke o broju otkucaja srca u stvarnom vremenu i sažetke o intervalima, kad su monitor i kompatibilni sat izvan vode tijekom odmora.

Izmjenjiva baterija uređaja HRM-Tri traje do 10 mjeseci, dok baterija uređaja HRM-Swim traje do 18 mjeseci. Nakon treninga ili utrke korisnici mogu provesti dubinsku analizu broja otkucaja srca preko Garmin Connect™ i Garmin Connect Mobile, zajednice u kojoj je članstvo besplatno te u kojoj korisnici mogu pohranjivati, planirati i dijeliti aktivnosti, dijeliti podatke putem društvenih mreža te uživo pratiti aktivnosti drugih. Korisnici mogu pregledavati detaljne podatke o njihovim aktivnostima, od vježbi u teretanama do plivanja u bazenu, uključujući ritam, zamahe, indeks učinkovitosti plivanja (SWOLF), grafikone koji prikazuju broj otkucaja srca, karte i tako dalje.

Uređaji HRM-Tri i HRM-Swim su dostupni po maloprodajnoj cijeni od 1.050 kn, odnosno 800 kn ili kao komplet po maloprodajnoj cijeni od 1.590 kn.

 

1 Uređaji koji su potpuno kompatibilni s uređajima HRM-Tri i HRM-Swim: Forerunner® 920XT, fēnix® 3, epix™

2 Uređaji koji su kompatibilni s naprednom dinamikom trčanja: Forerunner® 920XT, Forerunner® 620, fēnix® 3, fēnix® 2, epix™

Autor: Promo

Nema postova za prikaz