NEMA VIŠE BROJANJA!

Skočite u vodu s novim satom Garmin Swim

Ako ste oduvijek željeli imati sat koji će unaprijediti Vaše plivačke treninge, potražite Garmin Swim™ – prvi sat osmišljen isključivo za plivanje, koji prati vrstu i broj zamaha, prijeđenu udaljenost, tempo, preplivanu dužinu i još mnogo toga. Ovaj sat modernog dizajna omogućuje plivačima praćenje vježbi i intenzivnih treninga u realnom vremenu, kao i pregled treninga na računalu.

Garmin Swim možete koristiti odmah – dovoljno je unijeti dužinu bazena i početi plivati. Njegov tanak dizajn omogućit će vam da nesmetano i bez otpora prolazite kroz vodu. Baterija Garmin Swim sportskog sata traje otprilike godinu dana, a možete je jednostavno sami zamjeniti.

S Garmin Swim sportskim satom možete se usredotočiti na tehniku plivanja bez razmišljanja koliko ste dužina bazena preplivali. Naime, ovaj sat prepoznaje stil plivanja i mjeri preplivane dužine, zamahe, udaljenost i tempo. S nekoliko pritisaka na tipku, možete bilježiti intenzivne  treninge ili podesiti početno vrijeme plivanja. Garmin Swim čak izračunava SWOLF rezultat za mjerenje učinkovitost plivanja, što ga čini savršenim za bazensko plivanje na svim razinama. Intuitivno korisničko sučelje sadrži 6 tipki putem kojih se brzo i jednostavno dolazi do svih funkcija.

Dovoljno tanak i privlačan za svakodnevno nošenje, Garmin Swim služi kao osobni podsjetnik na postignute rezultate. Kako biste ostali motivirani, sat prikazuje tjedno preplivanu udaljenost , a za one koji traže izgovor za neodlazak ujutro na bazen, tu su dvovremenske zone i alarm.
Po završetku treninga učitajte svoje podatke na Garmin Connect™, web stranicu za besplatnu online analizu i jednostavno i brzo prođite kroz svoj trening, pratite rezultate, razmjenjujte treninge i podatke s trenerom i prijateljima. Pomoću ANT + ™ bežične tehnologije i USB stika koji je u pakiranju sa Garmin Swim satom, podaci treninga plivanja automatski se prenose na računalo kad je sat u dosegu. Garmin Connect je kompatibilan s Mac® i Windows® operativnim sustavom.

Maloprodajna cijena Garmin Swim sportskog sata za plivanje iznosi 1.298,75 kn.

Više informacija o Garmin Swim satu.

 

Autor: Promo članak

Nema postova za prikaz