PRVENSTVO HRVATSKE U SUPERSPRINT TRIATLONU

Supersprintajte po Rovinju!

Za nekoliko dana održava se 2. Super sprint triatlon Rovinj 2012., otvoreno Prvenstvo Hrvatske u ovoj disciplini. Ova utrka uvrštena je u službeni kalendar utrka Hrvatskog triatlon saveza.

Utrka supersprint triatlona koja će se održati u subotu 26. 5. 2012. relativno je kratka i vrlo atraktivnog karaktera zbog brzih izmjena i dostupnosti zone izmjene, na prekrasnoj rovinjskoj rivi. Publici i ljubiteljima sporta te onima koji će to možda tek postati, bit će dostupne i vidljive sve najvažnije trase i momenti utrke.

Plivanje od 400 metara, biciklistička trasa od 10 kilometara te trasa za trčanje od 2,5 kilometara je nešto što i rekreativci mogu relativno brzo proći. Kratka i atraktivna utrka privlači puno širu publiku, sportaše, rekreativce ali i one koji će možda po prvi puta isprobati svoja fizička i psihička umijeća u ovome sportu.

Za one najmlađe, organizirane su Promo utrke duatlona (trčanje i bicikla). U 3 kategorije natjecat će se djeca 1. i 2. razreda osnovne škole, 3. i 4., a u trećoj kategoriji učenici od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Start dječjih utrka planiran je u 11.15 sati, a glavne utrke u 12.30 sati. Prijave i preuzimanje startnih brojeva za glavnu utrku traju od 9 do 10.30 sati.

Rovinj je prekrasan grad koji uz čisto more, izuzetno lijepe prirodne i logističke uvjete, predstavlja pravi mali izazov te utrka Super sprint triatlona postaje još jedan način kako da s obitelji provedete dan.

Dođite na utrku i doživite Rovinj na drugačiji način!

Raspis utrke

Prijava za utrku

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz