NOVA TRKAČKA LIGA

Svi na Cross Ligu Beretinec!

Dosta vam je gubljenja vremena pred televizorom? Tražite društvo za trčanje? Dani su sve hladniji i polako tonete u zimski san? Pitate se s čime zamijeniti vikend vožnje biciklom? Varaždinski biciklisti i trekeri imaju rješenje za vas!

Rekreativcima željnima adrenalina i dobre zabave BBK Asi i SRD 315 Sjeverozapad ove su godine priredili pravu malu poslasticu – Cross Ligu Beretinec. Na samo 8km od Varaždina (13km od Novog Marofa, 17km od Ivanca i 25km od Čakovca) nalazi se Seosko gospodarstvo Canjuga u Beretincu, gdje će biti start i cilj, a kasnije i druženje nakon utrka. Staza je kružna i označena i prilagođena svim kategorijama, duljine 3.5km (sa 150m uspona), odnosno 7km (sa 300m uspona).

BBK Asi, SRD 315 Sjeverozapad i Seosko gospodarstvo Canjuga, kao suorganizatori utrke, pozivaju vas da im se pridružite na trčanju prekrasnom prirodom beretinečkih šuma, na utrci koju su osmislili da vas razbudi u hladnim zimskim mjesecima koji nam dolaze.

Cross Liga Beretinec imat će 5 kola: 28.11.2015.,12.12.2015.,26.12.2015., 09.01.2016. i 23.01.2016., sa startom u 14 sati. Startnina za cijelu ligu je 50 kuna i uključuje organizaciju utrke, majicu, nagrade i zakusku nakon zadnjeg kola.

Službeno pravilo je da se utrka odvija u 5 kola, od kojih se za poredak boduju 4 najbolja kola. Neslužbeno pravilo je da svaki natjecatelj ostaje na druženju nakon utrke (za koje je domaćin organizirao posebni paket klopa+cuga za samo 25kn) minimalno onoliko vremena koliko mu je trebalo da otrči 3,5, odnosno 7km.

Iskoristite priliku za rekreaciju u prirodi, ostavite se kauča na jedno poslijepodne, zgrabite tenisice i pojurite u Beretinec! Čeka vas utrka osmišljena za zabavu i druženje na koju su dobrodošli trkači svih sposobnosti. Osjećaj koji ćete dobiti nakon što otrčite dionicu Cross Lige Beretinec biti će bolji od onog kojeg bi imali da ste to vrijeme potrošili ispred TV-a.

Znate li da se za vrijeme sportske aktivnosti i nakon nje jače izlučuju oni hormoni sreće? Tko ne vjeruje neka dođe provjeriti na prvo kolo Cross Lige Beretinec 28.11. u 14 sati ispred Seoskog gospodarstva Canjuga u Beretincu.

Više informacija

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz