ČESTITATI PRVI

Trčati utrku na Novu godinu? O da!

Novogodišnje odluke najbolje je početi sprovoditi u djelo – na Novu godinu! Ako ti je cilj u 2019. godini trčati više, brže i dalje, započni ju kratkim slavljeničkim utrkama.

 

Novogodišnja utrka Varaždin

Već 41. put u Varaždinu će startati Novogodišnja utrka, jedna od samo nekoliko utrka u svijetu koja počinje točno u 0:00:00 na prvi nad nove godine. Utrka je ponešto promijenjena u odnosu na prethodne godine. Sada svi trče 4.800 metara, jedan krug oko centra Varaždina. Nezaboravan ugođaj, vatromet i gomila petardi su zajamčeni.

Organizatori iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina osigurali su novčane nagrade za najbrže, svi sudionici dobivaju majicu, a startnine nema!

Online prijave za utrku su zaključene 24. 12., ali prijavu i podizanje startnog broja moguće je obaviti i prije utrke do 23 sata.

Više informacija

 

Nova na Savi

Za one manje ambiciozne, koji ipak žele Novu godinu dočekati na tradicionalan način, tu je zagrebačka utrka Nova na Savi. Ona starta točno na polovici prvog novogodišnjeg dana, s pucnjem gričkog topa. Utrku organizira AK Marksimir.

Trči se 5 kilometara, jedan krug savskog nasipa, startnina je simboličnih 30 kuna, a za najbrže su osigurane nagrade.

Više informacija

- Marketing -

Nema postova za prikaz